του Ζήση Πανάγου
Στο project συμμετέχει ο Jon Bon Jovi, ο γιος του Jesse Bongiovi και ο οινοποιός Gérard Bertrand, η ομάδα του οποίου έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες της παραγωγής. Το κρασί προέρχεται από την περιοχή Languedoc του γαλλικού Νότου και αποτελεί χαρμάνι των ποικιλιών Grenache, Cinsault και Mourvèdre.
Η οικογένεια και η σκληρή δουλειά είναι το θεμέλιο για τον θρυλικό ροκ σταρ Jon Bon Jovi. Ο ίδιος έχει εφαρμόσει στην καριέρα του, τη φιλανθρωπία του και την προσωπική του ζωή, με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, όταν ένας από τους γιους του ήρθε κοντά του με ένα όνειρο να λανσάρει μια ετικέτα κρασιού, όχι μόνο συμφώνησε αλλά συνέβαλλε και στην πραγματοποίηση του συνεργαζόμενος με τον γιο Jesse Bongiovi και τον Gérard Bertrand, έναν από τους πιο έμπειρους αμπελουργούς στη Γαλλία. Έτσι μετά το λανσάρισμα του το 2018, το ροζέ του Languedoc, που ακούει στο όνομα Hampton Water, έγινε αίσθηση, επιτυγχάνοντας διψήφια ανάπτυξη κάθε χρόνο.
Έτσι όπως προαναφέρθηκε, με αυτό του το εγχείρημα ο διάσημος σταρ κατόρθωσε να γίνει και εξώφυλλο στο έγκριτο περιοδικό Wine Spectator, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας και εμπορικής επιτυχίας που είχε το εν λόγω κρασί.