Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διεθνείς συνεργασιές και νέες σειρές κρασιών από Cavino στην ProWein

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 100 τ.μ., η Cavino Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων της χώρας, συμμετείχε δυναμικά στην Prowein παρουσιάζοντας τα κορυφαία wine brands Cavino & Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, καθώς και τα προϊόντα των Μπαμπατζίμ, που ανήκουν στο Group και τα Santo Wines, των οποίων έχει την αποκλειστική διανομή.

Η εταιρεία, με ήδη ισχυρή παρουσία σε 52 χώρες παγκοσμίως, συνεχίζει τη στρατηγική της για διατήρηση και ανάπτυξη των εξαγωγών, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εύρεση νέων αγορών. Διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων – από value for money entry level επιλογές έως τις premium σειρές Μέγα Σπήλαιο – προσφέρει κρασιά για κάθε προτίμηση και απαίτηση.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν δύο νέες σειρές της Cavino, οι οποίες κέρδισαν το ενδιαφέρον των διεθνών αγοραστών:

-Historoots – Πέντε εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες σε μια φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση, ιδανικές για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον ελληνικό αμπελώνα.
-Desir – Μια σειρά fancy ημίγλυκων κρασιών που συνδυάζουν κομψότητα, ισορροπία και γευστική πολυπλοκότητα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

Η συμμετοχή της Cavino Group στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές επαφές με αγοραστές από χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Βραζιλία, Ρωσία, Κορέα, Σουηδία, Φινλανδία, Βοσνία, καθώς και σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους λογαριασμούς από την Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία). Το αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν η εξασφάλιση νέων πελατών, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν  masterclasses από τον οινολόγο του Κτήματος Στέλιο Τσίρη, σε πωλητές συνεργατών μας. Τα σεμινάρια είχαν στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών ποικιλιών, με έμφαση στις νέες σειρές κρασιών του ομίλου.

Η Cavino Group επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού διεθνώς, επενδύοντας σε καινοτομία, εξωστρέφεια και στρατηγικές συνεργασίες.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία κρασιού υφίσταται σημαντική μεταμόρφωση με την ταχεία ανάπτυξη του τμήματος των μη αλκοολούχων και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (NOLO) κρασιών, σύμφωνα...

REPORTS

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται στους αμπελοκαλλιεργητές της Τοσκάνης αυξήθηκε εκ νέου, φθάνοντας τα 30,48 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος 2024/2025.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η διάσωση της ελληνικής αμπελουργίας  ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης  συνάντησης , του νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΣΕΟ κ. Στέλιου Μπουτάρη....

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Ενώ οι δυνατότητες για συνολική αύξηση των πωλήσεων κρασιού στην Κίνα παραμένουν μέτριες, μια νέα έκθεση της ProWine αναδεικνύει τα λευκά κρασιά ως ένα πολλά υποσχόμενο...

REPORTS

Η Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό αµπελώνα των 140 στρεµµάτων του νεμεάτικου οινοποιείου µε τον αέρα που...