Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διεθνείς συνεργασιές και νέες σειρές κρασιών από Cavino στην ProWein

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 100 τ.μ., η Cavino Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων της χώρας, συμμετείχε δυναμικά στην Prowein παρουσιάζοντας τα κορυφαία wine brands Cavino & Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, καθώς και τα προϊόντα των Μπαμπατζίμ, που ανήκουν στο Group και τα Santo Wines, των οποίων έχει την αποκλειστική διανομή.

Η εταιρεία, με ήδη ισχυρή παρουσία σε 52 χώρες παγκοσμίως, συνεχίζει τη στρατηγική της για διατήρηση και ανάπτυξη των εξαγωγών, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εύρεση νέων αγορών. Διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων – από value for money entry level επιλογές έως τις premium σειρές Μέγα Σπήλαιο – προσφέρει κρασιά για κάθε προτίμηση και απαίτηση.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν δύο νέες σειρές της Cavino, οι οποίες κέρδισαν το ενδιαφέρον των διεθνών αγοραστών:

-Historoots – Πέντε εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες σε μια φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση, ιδανικές για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον ελληνικό αμπελώνα.
-Desir – Μια σειρά fancy ημίγλυκων κρασιών που συνδυάζουν κομψότητα, ισορροπία και γευστική πολυπλοκότητα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

Η συμμετοχή της Cavino Group στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές επαφές με αγοραστές από χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Βραζιλία, Ρωσία, Κορέα, Σουηδία, Φινλανδία, Βοσνία, καθώς και σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους λογαριασμούς από την Κεντρική Ευρώπη (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία). Το αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν η εξασφάλιση νέων πελατών, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν  masterclasses από τον οινολόγο του Κτήματος Στέλιο Τσίρη, σε πωλητές συνεργατών μας. Τα σεμινάρια είχαν στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών ποικιλιών, με έμφαση στις νέες σειρές κρασιών του ομίλου.

Η Cavino Group επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού διεθνώς, επενδύοντας σε καινοτομία, εξωστρέφεια και στρατηγικές συνεργασίες.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με το Fendt e100 Vario η Fendt παρουσίασε ένα ευέλικτο µικρών διαστάσεων ηλεκτρικό τρακτέρ ειδικά σχεδιασµένο για να δουλεύει άνετα, αθόρυβα, αλλά και «πράσινα»...

REPORTS

Οι ευρωπαϊκές εξαγωγές κρασιού προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ το 2024, αλλά τα νούμερα κρύβουν μια πολύπλοκη και δύσκολη πραγματικότητα για...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...