Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Παράγκα Revolution, η επετειακή έκδοση για το ‘21 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά.

Σήμερα, η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ένα brand, το οποίο εισήγαγε το Ελληνικό ποιοτικό κρασί στο τραπέζι του καταναλωτή και παραμένει η “καθημερινή του πολυτέλεια.

Το 2021, η «Παράγκα» κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. Ένα γεγονός που συμπίπτει με μια χρονιά ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα, την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Με αυτή την αφορμή, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων των φίλων καταναλωτών που επιλέγουν την “Παράγκα” όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί “Παράγκα Revolution” εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από αμπελώνες του Αμυνταίου. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή.

Το επετειακό κρασί “Παράγκα Revolution” θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία από τα τέλη Δεκέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες www.kiryianni.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η νεοφυής εταιρεία Bolledrinks με έδρα το Λονδίνο παρουσιάζει κάτι που ενδέχεται να αποτελέσει σταθμό για τον κόσμο των μη αλκοολούχων κρασιών: ένα αφρώδες...

REPORTS

Τα πρόσφατα στοιχεία της Liv-ex δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη στην παγκόσμια αγορά fine wine ενισχύθηκε περαιτέρω τον Οκτώβριο, με όλους τους βασικούς δείκτες της...

REPORTS

Ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Κριστόφ Χάνσεν, υπογράμμισε τη Δευτέρα ότι η εμπορική συμφωνία με το Mercosur μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό άνοιγμα για...

REPORTS

Τα λαμπερά Μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου ήταν οι πρωταγωνιστές μιας βραδιάς εμπνευσμένης από το ακριτικό νησί, σε ένα μοναδικό παιχνίδισμα γεύσεων που επιμελήθηκε...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο έμπειρος οινοποιός που πάτησε πόδι στη Ζίτσα οραματίζεται να βάλει την γηγενή ποικιλία στο διεθνή οινικό χάρτη. Μετά τη Νάουσα και τη Ραψάνη,...

REPORTS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, ξεναγούς, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Central Wine Fair, η πολυαναμενόμενη ετήσια έκθεση κρασιού της κεντρικής Ελλάδας, επιστρέφει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 σε νέο χώρο: την Αίγλη Ζαππείου,...

REPORTS

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και εκλεκτής οινογνωσίας θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025, στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar του Sofitel Athens Airport, του...