Ο σεφ του Vasilikos.Pizza Bar Restaurant, Στέλιος Στεφάνου, ετοίμασε για την ημέρα αυτή, ειδικό μενού ιταλικών πιάτων, όπως τα τορτελίνια με γέμιση τυριών, το ριζότο μανιταριών, την πίτσα με λάδι τρούφας και πολλά άλλα.
Το μενού που θα ταξιδέψει κάθε οινόφιλο στην πρωτεύουσα των φρέσκων ζυμαρικών & της αυθεντικής πίτσας, θα συνοδεύεται με φρουτοσαλάτα με πεπόνι & σταφύλια απευθείας από τους αμπελώνες του κτήματος, καθώς και 1 φιάλη κρασιού ανά 2 άτομα.
Σε 2 εβδομάδες η αυλή του οινοποιείου στους Αμπέλους Σερρών ανοίγει από τις 8 το απόγευμα έως αργά το βράδυ για την πιο γευστική ιταλική γιορτή!
Η τιμή για το δείπνο με την οινογευσία είναι στα 25 ευρώ /άτομο. Ωστόσο για την καλύτερη προετοιμασία της βραδιάς απαιτείται κράτηση τηλεφωνική.