Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το ράντσο Grand County κερδίζει βραβείο του Wine Spectator για το 2023

Το C Lazy U Ranch στο Granby κέρδισε το βραβείο αριστείας του Wine Spectator για το 2023. Κάθε χρόνο, το Wine Spectator αναγνωρίζει τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό για τα οινικά τους προγράμματα. Το περιοδικό, κορυφαία αρχή στο κρασί, βραβεύει επιχειρήσεις σε τρεις κατηγορίες Βραβείο Αριστείας, Καλύτερο Βραβείο Αριστείας και Νικητής του Μεγάλου Βραβείου.

Το C Lazy U κέρδισε το βραβείο για οκτώ συνεχόμενα χρόνια, χάρη στο προσωπικό που επιλέγει τα κρασιά από όλο τον κόσμο για να συνδυαστεί με το πρόγραμμα φαγητού εμπνευσμένο από τη φάρμα. Το ράντσο προσφέρει επίσης το δικό του Adega Wine Room, το οποίο προσφέρει ιδιωτικές γευσιγνωσίες κρασιού.

Παράλληλα, η κάβα του ράντσο, που αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Αριστείας Wine Spectator το 2022, « η κάβα μας περιέχει δυσεύρετα κρασιά και μια τεράστια συλλογή με περισσότερες από 400 ποικιλίες που προέρχονται από διάσημους, παγκόσμιας κλάσης αμπελώνες και μπουτίκ τοπικούς αμπελώνες», δήλωσε το C Lazy U.

 

Ο σομελιέ τους, ο Tony Collier, εξέλιξε την τέχνη του στην Αριζόνα και το Τέξας πριν φτάσει στο C Lazy U. Συνεργάζεται με το εστιατόριο του ράντσο για να δημιουργήσει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας τις γεύσεις του φαγητού με το μπουκάλι που τα συμπληρώνει καλύτερα.

«Φανταστείτε ένα φιλέτο 16 ουγγιών με κόκαλο από μόνο του. Νόστιμο. Φανταστείτε ένα μπουκάλι Left Bank Bordeaux του 2015 από μόνο του. Νόστιμο. Τώρα φανταστείτε τα μαζί. Απλά παράδεισος», είπε ο Collier, εξηγώντας πώς ο τέλειος συνδυασμός φαγητού και κρασιού μπορεί να μετατρέψει ένα γεύμα σε γευστική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Κοιτώντας προς το 2025, ειδικοί παράγοντες όπως η προσωρινή δημιουργία αποθεμάτων πριν από τις αλλαγές στους δασμούς και οι μεταβαλλόμενες αλυσίδες εφοδιασμού αναμένεται να...