Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Thèse pairing, συνδυασμοί που θα μαγέψουν αυτό το καλοκαίρι

Για όσους αναζητούν το τέλειο pairing κρασιού και φαγητού, προτείνουμε μερικούς από τους πιο νόστιμους συνδυασμούς γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά Thèse Limited Edition από το Κτήμα Μιχαλάκη είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε περίσταση!

Από το gourmet εστιατόριο μέχρι τη βεράντα με φίλους, το Thèse 01 Βιδιανό & Μοσχάτο Σπίνας θα μεγιστοποιήσει την απόλαυση. Η λιπαρότητα του στόματος το κάνει ιδανικό ταίρι δίπλα σε ψάρια όπως το λαβράκι ή την τσιπούρα, μαριναρισμένα με εσπεριδοειδή, πυρηνόκαρπα ή τροπικά φρούτα. Εναλλακτικά θα ήταν ωραίο ταίριασμα με ένα πλατό τυριών από φρέσκα τυριά για μία καλοκαιρινή βραδιά με φίλους στη βεράντα!

Από τη θάλασσα μέχρι έναν ορεινό προορισμό το Thèse 10 Ασύρτικο, Βιδιανό & Sauvignon Blanc συνδυάζεται μαγικά με τις επιλογές σας. Οι παραδοσιακοί μεζέδες όπως τα ντολμαδάκια με γιαούρτι καθώς και οι αγκινάρες φρικασέ συνοδεύονται άψογα από το Thèse 10 και μία καλή παρέα!

Από το ιταλικό εστιατόριο μέχρι και το θερινό κινηματογράφο το Ροζέ Thèse 11 από τις ποικιλίες Κοτσιφάλι, Syrah & Grenache Noir θα απογειώσει τη στιγμή! Στο ιταλικό εστιατόριο μπορείτε να επιλέξετε από μία πράσινη σαλάτα με φράουλες και φρέσκο κατσικίσιο τυρί μέχρι ωμά ψάρια όπως σεβίτσε τόνου ή σολομού, καθώς και με μια κλασσική Ναπολιτάνα. Στο θερινό σινεμά μπορείτε να το απολαύσετε ακόμα και μόνο του.

Από το τραπέζι στο χωριό μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο στην πόλη, το Thèse 12 Sauvignon Blanc θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα, θα σας μαγνητίσει και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά πιάτα, από την παραδοσιακή χορτόπιτα και κολοκυθοκεφτέδες του χωριού έως τα λευκόσαρκα ωμά ψάρια μαριναρισμένα σε χυμούς εσπεριδοειδών και φιλέτα ψαριού σοταρισμένα με πουρέ αρακά και ψητό πράσο στο ρομαντικό δείπνο της πόλης.

Η επιλογή σας γι’ αυτό το καλοκαίρι! Thèse pairing.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

REPORTS

Ο οινοτουρισμός δεν είναι πια ένα niche χόμπι για μυημένους. Είναι ένας από τους πιο ζωντανούς τρόπους να γνωρίσεις έναν τόπο: από το χώμα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου τις προτάσεις της στο Συμβούλιο για την υπογραφή και τη σύναψη της Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης ΕΕ-Mercosur...

REPORTS

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025, ανοίγοντας τις πόρτες...

REPORTS

Ο τρύγος του 2025 ολοκληρώθηκε καταγράφοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά πτώση στην παραγωγή της Σαντορίνης που αναμένεται να πλησιάσει συνολικά τους 450 τόνους σταφυλιού,...

REPORTS

Η συζήτηση για τους αμερικανικούς δασμούς στο κρασί επέστρεψε δυναμικά στις αρχές Αυγούστου, όταν επιβλήθηκε εισαγωγικός δασμός 15% σε σειρά ευρωπαϊκών ετικετών από το...