Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με δύο χρυσά βραβεία το Ούζο Πλωμαρίου στο Sans Francisco

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις έλαβε το Ούζο Πλωμαρίου σε δυο διαγωνισμούς διεθνούς κύρους.

Στον φετινό διαγωνισμό Mediterranean Taste Competition το αγαπημένο Ελληνικό απόσταγμα Πλωμάρι έλαβε Χρυσό βραβείο και ξεχώρισε για μια ακόμα φορά μαζί με σημαντικά brands από ολόκληρο τον κόσμο. Το  εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου που είναι βασισμένο σε μια μοναδική, μυστική συνταγή, με κριτήριο την ποιότητα και την αγάπη των καταναλωτών  έλαβε διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι είναι ένα brand που ξεχωρίζει.

Χρυσό βραβείο πήρε και στον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων και ποτών στο Sans Francisco Competition 2023. Ο διεθνής διαγωνισμός του San Francisco θεωρείται από τους σημαντικότερους  και παλαιότερους διαγωνισμούς  ποτών και αποσταγμάτων,  έχει χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως ενώ την κριτική του επιτροπή στελεχώνουν έμπειροι και απαιτητικοί επαγγελματίες.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί τον  ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες,  κατάφερε να ξεχωρίσει και να στεφτεί νικητής και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα περήφανα στο εξωτερικό.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το έργο HEVA - Ήρωες της ηφαιστειακής γεωργίας της Ευρώπης φτάνει στο τέλος της: τρία χρόνια μετά την ανάκαμψη από τον Covid, η εκστρατεία...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περισσότερα από 200 αφρώδη και γλυκά κρασιά, ελληνικά και ξένα, θα είναι διαθέσιμα προς γευστική δοκιμή στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Αφρός & Νέκταρ» που πρόκειται...

REPORTS

Γιατί ευνοούνται οι αμπελουργικές ζώνες Αμυνταίου και Μαντινείας, έναντι της Σαντορίνης; Υπερέχουν οι γηγενείς ποικιλίες, σε σχέση με τις ξενικές; Πώς επηρεάζει η πρωίμιση...

REPORTS

12 παραγωγοί της Μεσσηνίας, με όχημα το στρατηγικό έργο Messinia Terroirs, ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα και παίρνουν τη θέση τους στον 21ο Χάρτη των...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Μπουτάρη, που πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων το βράδυ...

REPORTS

Στην Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού την Κυριακή 10 Νοεμβρίου συμμετέχουν τα οινοποιία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας.

REPORTS

Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι 15 Γερμανοί σομελιέ και επαγγελματίες του οίνου από την δυναμικότητα και την ποικιλομορφία των terroir της Πελοποννήσου, καθώς μέσα από τις...

REPORTS

Η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει φέρει σε εγρήγορση τη γαλλική οινοβιομηχανία, υπενθυμίζοντας με ανησυχία τις επιπτώσεις του λεγόμενου...