Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλη η παλέτα των ροζέ οίνων στην Drink Pink στις 11 Ιουνίου

Με κάθε απόχρωση του ροζ θα λάμψει την Κυριακή 11 Ιουνίου η αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς για πρώτη φορά θα γίνει εκεί η γνωστή εκδήλωση γευστικής δοκιμής ροζέ οίνων Drink Pink, Rose Wine Extravaganza!

Όπως κάθε χρόνο, ροζέ κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό -αυτή τη φορά περισσότερα από 150 συνολικά-, συγκεντρώνονται στην αποκλειστικά δική τους εκδήλωση, το γνωστό σε όλους «Drink Pink».

Δοκιμάζοντας ελεύθερα και κατά βούληση (walk around & self-pour) με τον τρόπο που πρώτο το DRINK PINK καθιέρωσε, θα αναδειχθούν όλα τα στυλ και τα ατού των ροζέ κρασιών, που είναι πλέον μία από τις κορυφαίες οινικές τάσεις παγκοσμίως.

Η πανοραμική θέα από την αίθουσα Φάρος σε Αθήνα και Αργοσαρωνικό, θα πολλαπλασιάσει την ευχαρίστησή σας, με τη βοήθεια των ερυθρωπών οίνων, ίσως και να σας βάλει σε ρυθμούς πρόωρων θερινών διακοπών!

Ελάτε στο Drink Pink 2023, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας και βιώστε την απόλυτη εμπειρία του ροζέ κρασιού. Δοκιμάστε ελεύθερα, συγκρίνετε και επιλέξτε τις ετικέτες εκείνες που θα γίνουν οι πιστοί σας σύντροφοι φέτος το καλοκαίρι.

Αναπάντεχες εκπλήξεις θα ανακοινωθούν προσεχώς θα απογειώσουν την εκδήλωση!

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...