Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ανανεωμένη Prowein καταυθάνει στις 19 με 21 Μαρτίου 2023

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες εκθέσεις για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά διεθνώς.

Πέρυσι, η 26η  Διεθνής Έκθεση Prowein επέστρεψε δυναμικά στην μετα-πανδημική εποχή με το σύνολο των επισκεπτών να ξεπερνάει του 38.000 από 145 χώρες, ενώ ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 5.700 από 62 χώρες, σε 13 διακριτές αίθουσες. Υπενθυμίζεται πως για τους Έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.prowein.com.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.