Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Manchester City ανακοινώνει συνεργασία με οίκο σαμπάνιας

Αν και η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος έχει ήδη τακτοποιήσει το πανηγυρικό σκηνικό με τη νέα του συνεργασία με την Ballers Brands Ltd.

Ως μέρος της συμφωνίας που θα είναι ο Επίσημος Τοπικός Συνεργάτης σαμπάνιας της Manchester City Football Club, η Ballers Champagne, η οποία ιδρύθηκε το 2015, θα σερβιριστεί σε VIP και premium περιοχές φιλοξενίας του Etihad Stadium.

Παράλληλα, θα υπάρχει επίσης μια σειρά από μπουκάλια με την επωνυμία του club. Η περιορισμένης έκδοσης σειρά Ballers Champagne Manchester City περιέχει επί του παρόντος ένα μείγμα Brut σαμπάνιας (30% Chardonnay/30% Pinot Noir/40% Meunier, ηλικίας 36 μηνών) και ροζέ σαμπάνιας ( 30% Chardonnay/30% Pinot Noir/40% Meunier, επίσης ηλικίας 36 μηνών). Υπάρχει επίσης συλλεκτική έκδοση, που αγγίζει τις 150 λίρες (30% Chardonnay / 70% Pinot Noir, και έχει υποστεί παλαίωση για 48 μήνες), με το μπουκάλι να έχει το χαρακτηριστικό μπλε του ουρανού χρώμα του κλαμπ και ένα κουτί με λακαρισμένο πιάνο με βελούδινη επένδυση. Το ίδιο το κρασί παράγεται από τη La Maison Penet στο Montagne de Reims.

Μιλώντας στην παρουσίαση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ballers Champagne Nathan Bullas δήλωσε: «Οι καλύτερες αθλητικές επιδόσεις καθοδηγούνται από την αριστεία και στην επιδίωξη και την αφοσίωσή μας στην παραγωγή ποτών υψηλής ποιότητας, επενδύουμε χρόνια για να δημιουργήσουμε προϊόντα που δεν συμβιβάζονται ποτέ με τα υψηλά μας πρότυπα. Τα καλύτερα θα πρέπει να γιορτάζονται με τους καλύτερους και ελπίζουμε να γιορτάσουμε πολλές ακόμη νίκες τροπαίων με ένα ποτήρι Ballers Champagne στο χέρι.»

Τέλος, ο Danny Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος της Manchester City, πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τις αξίες της αριστείας και της επιτυχίας, η Ballers Champagne αποτελεί την πιο πρόσφατη μάρκα που καλωσορίζουμε στο Etihad Stadium, καθώς αναζητούμε νέες ευκαιρίες για να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία και τις προσφορές των θαυμαστών και των παρευρισκόμενων».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.