Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Μια έκθεση για το μέλλον της βιομηχανίας κρασιού και ποτών

Το Future Drinks Expo είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στο Σαν Φρανσίσκο.

Με οικοδεσπότη το Beverage Trade Network, αυτή η εκδήλωση είναι μια στο είδος της όπου κορυφαίοι καινοτόμοι θα ανέβουν στη σκηνή και θα συζητήσουν και τις 3 βαθμίδες της βιομηχανίας κρασιού, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών καθώς και το  πώς αυτές εξελίσσονται. Μια σειρά ομιλητών υψηλού προφίλ πρόκειται να εκφράσει  πραγματικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής νέων τεχνολογιών και λύσεων στην επιχείρησή σας στα ποτά μόνο στο συνέδριο Future Drinks Expo!

Αυτή η μονοήμερη εκδήλωση γεμάτη δράση στο Σαν Φρανσίσκο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε, να εξοικονομήσετε χρήματα και να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε νέα κανάλια ανάπτυξης.

Εδώ είναι μερικά από τα θέματα του συνεδρίου για να σας δώσουμε μια ιδέα:

  1. Καλλιέργειες για το μέλλον – Sonoma County Winegrowers Role in the Climate Movement, από την Karissa Kruse, Πρόεδρο της κομητείας Sonoma Winegrowers
  2. 12 μαθήματα από τη Silicon Valley που πρέπει να μάθουν όλα τα οινοποιεία από τον Paul Mabray, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pixwine, Wine Revolutionary & πελατοκεντρικός ηγέτης τεχνολογίας
  3. Αγκαλιάζοντας την ψηφιακή επανάσταση και υποστηρίζοντας προμηθευτές αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο από τον Nathan Mansperger, Αντιπρόεδρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, Southern Glazer’s Wine & Spirits
  4. Καινοτομία με AI, από τον Ashwin Ram, Τεχνικό Διευθυντή AI, Google Cloud, Google, Σαν Φρανσίσκο
  5. Πώς να αναπτύξετε μια ψηφιακή παρουσία που οδηγεί τις πωλήσεις από τον Josh Jacobs, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Speakeasy Co
  6. DTC in the Digital Age of Wine, από τον Justin Noland, Senior Director, DTC Marketing & Ecommerce στο Treasury Wine Estates
  7. Πώς να κερδίσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B από τη Cheryl Durzy, συνιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλο, LibDib, Inc. San Francisco

Μέσα από τη διεξαγωγή της έκθεσης αυτής , το οινόφιλο αλλά και επαγγελματικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει απόψεις από ειδικούς σχετικά με την πορεία του συστήματος διανομής εμπορεύματος, το κόστος αποθήκευσης και της διαφήμισης, αλλά μεθόδους αύξησης των πωλήσεων  και των διανομών.  Το πιο σημαντικό σε αυτό το νέο σχήμα εκπομπής θα είναι η ανακάλυψη ανάλυσης μιας επιχείρησης  και η δημιουργία ορισμένων σημείων αναφοράς .

πηγή: Wineindustryadvisor.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με νέα εικόνα το ανανεωμένο Τhessaloniki Wine & Spirits Trophy πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 13 έως 15 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας 30 καταξιωμένους γευσιγνώστες από την Ελλάδα...

REPORTS

Με τον ευφάνταστο τίτλο «The Mantinians», τα οινοποιεία της Μαντινείας έρχονται να συστηθούν συλλογικά στο οινόφιλο και όχι μόνο κοινό. Πέντε δεκαετίες και πλέον...

REPORTS

Οι «ακραίες κλιματικές συνθήκες» πέρυσι επηρέασαν τους αμπελώνες παγκοσμίως, θέτοντας εντούτοις σε «ισορροπία» τον αμπελοοινικό τομέα που αντιμετωπίζει ζητήματα υπερπροσφοράς, όπως προκύπτει από την...

REPORTS

Η θεσµοθέτηση, έστω και µε καθυστέρηση, και στην Ελλάδα, προ τριετίας περίπου, του θεσµικού πλαισίου για την κλωνική επιλογή, δίνει τη δυνατότητα στους συντελεστές...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.