Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρώτη Οινική, Κεφαλονίτικη συνάντηση είναι γεγονός

Οι παραγωγοί κρασιού της Κεφαλονιάς θα συγκεντρώσουν για πρώτη φορά τα προϊόντας τους στο θέατρο Αργοστολίου για να δοκιμαστούν από το κοινό.

Τα έξι οινοποιεία του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς, δηλαδή, Οινοποιείο Gentilini, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, προσκαλούν το οινόφιλο κοινό στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου, για να ηευτούν τα μοναδικά κρασιά από το Terroir του Ιονίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους οινοποιούς και να γνωρίσουν το κρασί της Κεφαλονιάς καλύτερα, μιας και κερδίζει όλοένα και περισσότερο έδαφος τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα με την δοκιμή των οίνων θα υπάρχει συνοδεία από τοπικά και μη εδέσματα από το catering “Στατέρης”, αλλά και τα τυροκομεία “Γιαννάκη” και “Γαλιατσάτος”, μιας και κρασί χωρίς τυρί δεν γίνεται.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό, από τις 18:00 μέχρι τις 22:00. 26 Απριλίου, Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος”, ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σε μια μοναδική σύμπραξη γεύσεων, αρωμάτων και πολιτισμού, η Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήμα Σεμέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εμβληματικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αγορά κρασιού έχει δει μια σημαντική αύξηση της δημοτικότητας των ροζέ κρασιών από την Προβηγκία της Γαλλίας. Δύο ονόματα...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Για 70 χρόνια, οι αμπελώνες στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία έχουν βιώσει μεγαλύτερες αυξήσεις θερμοκρασίας από άλλους αμπελώνες στο Βόρειο Ημισφαίριο.

REPORTS

Σε μια μοναδική σύμπραξη γεύσεων, αρωμάτων και πολιτισμού, η Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήμα Σεμέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εμβληματικό Μουσείο...