Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Wine Spectator συνεργάζεται με το Palm Beach Food & Wine Festival

Η νέα συνεργασία θα επεκτείνει τον προγραμματισμό και θα διευρύνει την ετήσια εκδήλωση, υποστηρίζοντας το Els for Autism Foundation…

Το Palm Beach Food & Wine Festival (PBFWF) ανακοίνωσε μια κοινοπραξία με την Wine Spectator, μέρος ενός σχεδίου επέκτασης του προγραμματισμού του αναπτυσσόμενου φεστιβάλ.

Με σκοπό το 16ο έτος από την ίδρυση του, το PBFWF θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση του στις 7–10 Δεκεμβρίου 2023. Ιδρύθηκε από τους David Sabin και Lindsay Autry, η εκδήλωση γιορτάζει την απίστευτη κουζίνα και τα κορυφαία κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά που παρασκευάζονται από μερικούς από τους πιο γνωστούς σεφ, οινοποιούς και αποσταγματοποιούς του κόσμου, επιτρέποντας στους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού να τα απολαύσουν σε μια ποικιλία ειδυλλιακών σκηνών.

«Ο Marvin R. Shanken, συντάκτης και εκδότης του Wine Spectator, δεν είναι απλώς ένας μακροχρόνιος φίλος του φεστιβάλ, αλλά και προσωπικός φίλος με εμένα και τη Lindsay», είπε η Sabin. «Η σχέση μας αναπτύχθηκε οργανικά. Του έβγαζα ιδέες και πάντα εκτιμούσα τα σχόλιά του επειδή ήταν ξεκάθαρο ότι μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος για το φαγητό, το ποτό και την κοινότητα. Ήταν πάνω από 10 χρόνια στη δημιουργία, όχι επειδή αναγκαστικά «θέλαμε» έναν σύντροφο, αλλά επειδή ξέραμε ότι ο Marvin ήταν ο συνεργάτης που χρειαζόμασταν».

Παράλληλα, το PBFWF θα αξιοποιήσει την εμπειρία του Wine Spectator, ειδικά με την κατασκευή επώνυμων εκδηλώσεων κρασιού, όπως το New York Wine Experience, για να επεκτείνει τον προγραμματισμό του και να προσελκύσει περισσότερα κορυφαία ονόματα από τον κόσμο του κρασιού και του φαγητού.

Η συνεργασία ανακοίνωσε επίσης ότι το Els for Autism Foundation θα είναι το καθορισμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα για αυτήν την εκδήλωση, με ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων να πηγαίνει στον οργανισμό. Το ίδρυμα που ιδρύθηκε από τους Marvin R. Shanken, Ernie Els και Liezl Els το 2009, έχει την έδρα του στο Jupiter, Fla., όπου βρίσκεται το Els Centre of Excellence, μια πανεπιστημιούπολη 26 στρεμμάτων παγκόσμιας κλάσης και κέντρο εκμάθησης.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Palm Beach Food & Wine Festival, φέρνοντας τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και τις σχέσεις μας με τον κλάδο σε αυτό το εξαιρετικό, πολυτελές γεγονός, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες», δήλωσε ο Shanken. «Περιμένω πλήρως τόσο από τους αναγνώστες μας όσο και από τους συνεργάτες της βιομηχανίας κρασιού να συμμετάσχουν ενεργά».

 

ΠΗΓΗ: winespectator.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη δηµιουργία Οµάδας Παραγωγών, η οποία θα έρθει να πλαισιώσει το νέο οινοποιείο που αυτή τη στιγµή κατασκευάζεται, σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι Άγγελος Ιατρίδης...

REPORTS

Τα ήδη γνωστά κρασιά νέας εσοδείας καθώς και μία νέα κυκλοφορία, ένα ροζέ από την ποικιλία Νεγκόσκα υπό το Μικρό Κτήμα Τίτου, παρουσίασε στο...

REPORTS

To είπαν «το υγρό χρυσάφι της Σάμου». Το έχουν τιμήσει πολλαπλά ως τον καλύτερο επιδόρπιο οίνο. Του έχουν αποδώσει εύσημα και το φέρνουν διαρκώς...

REPORTS

Με πρώτη ύλη από τον ορεινό αμπελώνα του Κατάφυτου η πειραματική οινοποίηση από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.