Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το φεστιβάλ φαγητού και κρασιού της Μελβούρνης βρίσκεται στα σκαριά

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Μελβούρνης κατευθύνεται στην περιφερειακή Βικτώρια αυτόν τον Νοέμβριο για να παρουσιάσει τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και γαστρονομικό ταλέντο μέσα από συναρπαστικές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες στις περιοχές.

Με την υποστήριξη της Εργατικής Κυβέρνησης Andrews, το πρόγραμμα για την Περιφερειακή Έκδοση κυκλοφόρησε σήμερα με ευρεία γκάμα εκδηλώσεων για φαγητό και ποτό σε όλη την πολιτεία που θα διαρκέσουν από τις 10 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Οι λάτρεις του εμβληματικού Μεσημεριανού Κόσμου μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στο τραπέζι είτε στο Goods Shed στο Ballarat είτε στο Hubert Estate στην κοιλάδα Yarra με ταυτόχρονες εκδηλώσεις το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόσθετες εκδηλώσεις στο Ballarat και την κοιλάδα Yarra για τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν το γαστρονομικό ταξίδι τους σε όλες τις περιοχές.

Παράλληλα, οι θαμώνες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε επανασχεδιασμένους χώρους και ιστορικά κτίρια ως μέρος του Ballarat Unlocked με μερικούς από τους καλύτερους σεφ της περιοχής σε ένα μοναδικό πρόγραμμα φαγητού.

Στην κοιλάδα Yarra, τοπικοί οινοποιοί, οι CherryHill Orchards και Coldstream Brewery θα προσφέρουν μια σειρά εκδηλώσεων για να παρουσιάσουν τα καλύτερα προϊόντα της περιοχής.

Παράλληλα, το Village Feast θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου κατά μήκος της ακτής στο Inverloch στο πλαίσιο του Gippsland Seaside Weekender, συγκεντρώνοντας ταλαντούχους ντόπιους και επισκέπτες σεφ σε συναρπαστικές συνεργασίες.

Αυτό πρόκειται να προσελκύσει οικογένειες και λάτρεις της μαγειρικής με μια διάδοση φαγητού, κρασιού, μπύρας από την Gippsland, δίπλα σε πάγκους στην αγορά, δραστηριότητες για παιδιά και ζωντανή ψυχαγωγία.

Ο Adam Liaw θα συμμετάσχει μαζί με σεφ από όλη την περιοχή και όλη τη χώρα, δουλεύοντας σε περισσότερους από 10 πάγκους με φαγητό, όπως το Chef Shack, που φιλοξενεί η Sofia Levin.

Το Gippsland Seaside Weekender θα περιλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις από την Παρασκευή το απόγευμα έως την Κυριακή για να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να παραμείνουν περισσότερο και να διαδώσουν περαιτέρω τα οφέλη σε όλη την περιοχή.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Αθλητισμού και Μεγάλων Εκδηλώσεων Steve Dimopoulos, «Τα προϊόντα και το γαστρονομικό ταλέντο της Victoria είναι παγκόσμιας κλάσης και τι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε αυτό το ουσιαστικό μέρος του πολιτισμού μας από το να πάμε στις περιοχές μας για να το δοκιμάσουμε.»

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε την Περιφερειακή Έκδοση του Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Μελβούρνης, επειδή αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της Βικτώριας, φέρνει περισσότερους ανθρώπους στις περιοχές και υποστηρίζει τοπικές θέσεις εργασίας.»

Τέλος, όπως δήλωσε η CEO της Food and Drink Victoria, Anthea Loucas Bosha, «Αυτό το πρόγραμμα υπογραμμίζει τις εξαιρετικές εμπειρίες που κάνουν τη Victoria το καλύτερο μέρος στον κόσμο για φαγητό και ποτό, από τα μεγαλύτερα γεύματα στον κόσμο στην κοιλάδα Yarra και το Ballarat έως ένα Σαββατοκύριακο με απίστευτες συνεργασίες σεφ στο Inverloch ως μέρος του Gippsland Seaside Weekender.»

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.