Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Artesa ανακοινώνει τη νέα οινοποιό Paula Borgo

Η Artesa Winery είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό της Paula Borgo ως νέα Διευθύντρια Οινοποίησης. Με μια εντυπωσιακή θητεία άνω των 15 ετών στη βιομηχανία κρασιού, η Paula φέρνει μια πληθώρα εμπειριών στον ρόλο της, έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικά αργεντίνικα κρασιά για το φημισμένο οινοποιείο Raventós Codorníu, Bodega Septima (Mendoza, Αργεντινή).

Ο José Rodilla, Γενικός Διευθυντής στο Artesa Winery & Finance Director του Raventós Codorníu North America, σχολίασε σχετικά με το ραντεβού της Paula Borgo: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Paula Borgo ως τη νέα Διευθύντρια Οινοποίησης. Η εκτεταμένη εμπειρία και το πάθος της για την κατασκευή εξαιρετικών κρασιών την κάνουν τέλεια εφαρμογή για την Artesa. Ανυπομονούμε για το συναρπαστικό μέλλον που θα δημιουργήσει για το οινοποιείο μας.»

Πριν από την ένταξή της στην Artesa, η Paula Borgo κατείχε τη θέση της επικεφαλής οινοποιίας στην Bodega Septima, όπου έπαιξε ζωτικό ρόλο στην οινοποίηση κρασιών που έτυχαν ευρείας αναγνώρισης από τους κριτικούς και διεθνούς αναγνώρισης. Το ταξίδι της στην οινοποίηση ξεκίνησε από τα πρώτα της χρόνια, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια βαθιά ριζωμένη στη βιομηχανία του κρασιού. Αυτή η ανατροφή της ενστάλαξε μια βαθιά εκτίμηση για τη γη και τη σχολαστική διαδικασία μετατροπής των σταφυλιών σε κρασιά εξαιρετικής ποιότητας.

Παράλληλα, ο διορισμός της Paula Borgo από τον Diego Pinilla, Επικεφαλής Οινοποίησης του Ομίλου Raventós Codorníu, έρχεται ως απόδειξη της ακλόνητης εμπιστοσύνης του στις εξαιρετικές δεξιότητες και τεχνογνωσία της. Στο νέο της ρόλο, η Paula Borgo θα βασιστεί στην κληρονομιά της Artesa Winery να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν το μοναδικό terroir της Napa Valley. Η ηγεσία και η τεχνογνωσία της θα επιτρέψουν στο οινοποιείο να συνεχίσει την παράδοσή του στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών που αιχμαλωτίζουν την ουσία της περιοχής.

«Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην ομάδα Artesa και να είμαι μέρος ενός τόσο αξιοσέβαστου οινοποιείου. Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την ταλαντούχα ομάδα και αξιοποιώ την εμπειρία μου για να δημιουργήσω εξαιρετικά κρασιά που αντικατοπτρίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της Napa Valley. Μαζί, θα συνεχίσουμε να εξυψώστε τη φήμη της Artesa για την παραγωγή κρασιών παγκόσμιας κλάσης», πρόσθεσε η Borgo.

Έπειτα, ο διορισμός της Paula Borgo έρχεται μετά την αποχώρηση της Ana Diogo-Draper, πρώην Διευθύντριας Οινοποίησης, η οποία πέτυχε μια σειρά από αξιοσημείωτα ορόσημα κατά τη διάρκεια της θητείας της. Η Diogo-Draper αναχώρησε για να ξεκινήσει μια συναρπαστική προσωπική επιχείρηση οινοποίησης και θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της δικής της προσωπικής ετικέτας κρασιού, Ana Diogo-Draper. Παράλληλα με αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα, θα αφιερώσει επίσης χρόνο στην επιχείρηση παροχής συμβουλών κρασιού και θα συνοδεύσει την Paula στη μετάβαση στο οινοποιείο Artesa.

«Καθώς ανυπομονώ με ενθουσιασμό να επικεντρωθώ στην επωνυμία μου και να εργαστώ ως ανεξάρτητη οινοποιός, θα νοσταλγώ για πάντα τον χρόνο που πέρασα στο Artesa και είμαι περήφανη για τα κρασιά που φτιάξαμε μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη, με το να δώσω τη σκυτάλη στην φίλη μου Paula Borgo, την οποία θαυμάζω τόσο πολύ ως οινοποιό, και ανυπομονώ να δοκιμάσω όλα τα υπέροχα κρασιά που θα δημιουργήσει», είπε η Diogo-Draper.

Τέλος, το Artesa Winery είναι γνωστό για τα βραβευμένα κρασιά του που αιχμαλωτίζουν την ουσία της περιοχής, προσβλέπει σε ένα λαμπρό μέλλον υπό την ηγεσία της Paula Borgo. Το οινοποιείο παραμένει προσηλωμένο στη δημιουργία αξιοσημείωτων κρασιών που ενθουσιάζουν τους λάτρεις του κρασιού σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: winebusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.