Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» έρχεται στις 21 Ιανουαρίου στο Ωδείο Αθηνών

Το «Ελληνικό Απόσταγμα», η ετήσια εκδήλωση γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων και ποτών επιστρέφει για 8η φορά, στην αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, στις 21 Ιανουαρίου, 13:00 – 20:00.

Η καθιερωμένη πια εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα, με πρωταγωνιστές το τσίπουρο και την τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ). Οι λάτρεις των προαναφερόμενων ελληνικών ποτών που θέλουν να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα των επώνυμων αυτών προϊόντων θα βρουν στο «Ελληνικό Απόσταγμα» 2024 τον ιδανικό για αυτούς προορισμό.

Η εκδήλωση αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα και λικέρ τους, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά ιστορία τους, αλλά και τρόπους για την καλύτερη δυνατή απόλαυσή τους. Ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας περίοδο άνθισης και ακμής.

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2024 αποτελεί την αποκλειστικά δική τους εκδήλωση γευστικής δοκιμής, που πραγματικά αξίζουν. Την υψηλή ποιότητα οργάνωσης της εκδήλωσης εγγυάται η εταιρεία Vinetum, που η εξειδίκευση και η πείρα της στην επιτυχημένη διοργάνωση εκθέσεων κρασιού και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.