Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Ρούβαλη, με αμπέλια σε πλαγιές και δυσπρόσιτες περιοχές

Τρύγος χειρωνακτικός, 400 στρέμματα αμπελώνων, ανάδειξη του τόπου με προσοχή στη λεπτομέρεια, “extreme” υψηλά υψόμετρα και απότομες πλαγιές συνθέτουν τον ”κόπο” των οινοποιών του οινοποιείου Ρούβαλη για τη παραγωγή των κρασιών τους.

Δουλεύοντας σε έναν από τους πιο δύσκολους αμπελώνες της Ευρώπης, οι αμπελουργοί της ορεινής Αιγιάλειας καλλιεργούν τα ‘ακριτικά’ αμπέλια τους, με την αφοσίωση ενός ασκητή. Είναι οι σύγχρονοι ‘ήρωες’ της αμπελουργίας.
Μάθετε περισσότερα για την Ηρωική Αμπελουργία και τα extreme κρασιά του οινοποιείου Ρούβαλη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3x6R8go

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.