Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κανονικά η Γιορτή Κρασιού στην Νέα Αγχίαλο παρά το πλήγμα από τις φωτιές

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κράσιου στη Νέα Αγχίαλο από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου.

Μετά τις πυρκαγιές και το πλήγμα που υπέστη η Νέα Αγχίαλος της τελευταίες μέρες και μετά από επικοινωνία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” και τον Πρόεδρο του κ. Ιωάννη Κίτσιο και το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου,θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι κάτοικοι και οι σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου δυνατοί, στέκονται και πάλι στα πόδια τους και προσπαθούν για το καλό και την πρόοδο του τόπου τους!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να δώσετε δυναμικά το παρόν στη Νέα Αγχίάλο από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου!

Αυτοί θα τραγουδήσουν στην Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου

Στις 12/8 την Γιορτή ανοίγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Την επόμενη μέρα, στις 13 Αυγούστου στήνεται λαϊκό γλέντι με τον Γιάννη Καψάλη, σε μία μοναδική βραδιά, ενώ η γιορτή θα κορυφωθεί στις 14 Αυγούστου με καλεσμένο τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.