Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Kylie Minogue αναζητά ειδικό κρασιού για να συνεργαστεί μαζί της

Η επιχειρηματίας και μουσικός Kylie Minogue αναζητά έναν ειδικό στο κρασί για βοηθητική θέση με μισθό 55.000 λιρών.

Η θρυλική τραγουδίστρια του Spinning Around είναι κάτι σαν γνώστης μέσω της επωνυμίας της Kylie Minogue Wines, η οποία έχει ήδη σημειώσει σημαντική επιτυχία, μετά το λανσάρισμά της το 2020, με ένα ροζέ νότιας Γαλλίας.

Έχει αποτιμηθεί μέσω των στοιχείων της Nieslen για το 2022 σε £18,9 εκατομμύρια και αυξήθηκε κατά 314,9% μόνο πέρυσι, και το Pinot Noir της εμφανίστηκε στο Global Pinot Noir Masters. Τα κρασιά της περιλαμβάνουν εκφράσεις από την Ακτή της Προβηγκίας, το Λανγκεντόκ, τη Γασκώνη, την Γκαμπελέρα, τον ποταμό Margaret και την κοιλάδα Yarra.

Τώρα, καθώς η τραγουδίστρια επιστρέφει στις εμφανίσεις, αναζητά έναν βοηθό για να δουλέψει μαζί της, καθώς ξεκινά την κατοικία της στο Λας Βέγκας μαζί με μια σειρά από συναυλίες.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Minogue ψάχνει για έναν υποψήφιο ειδικό κρασιού, προκειμένου να ταξιδέψει μαζί της, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού της στη Μελβούρνη, του χρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στις ΗΠΑ, με σκοπό την παροχή βοήθειας. Είπε ότι ο βοηθός «πρέπει να είναι σομελιέ» και μια πηγή είπε ότι μαζί με τις δικές της επιτυχημένες μάρκες κρασιών, «έχει μεγάλη εκτίμηση για άλλες ποικιλίες».

Θεωρείται μια από τις πιο «σημαντικές» διασημότητες που έχουν περάσει από την βιομηχανία του οίνου, με την ίδια να εμφανίζεται ακόμη και στην ProWein 2023 για να παρουσιάσει τα κρασιά της.

Τον Δεκέμβριο, είπε σε μια αποκλειστική συνέντευξη ότι: «Ήμουν πολύ νευρική για την είσοδο στη βιομηχανία, καθώς δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν ή να αισθανθεί κανείς ότι έκανα παιχνίδι, αλλά βρέθηκαν άνθρωποι με υποστήριξαν και με βοήθησαν από την αρχή.

«Όσο περισσότερα μαθαίνω για το κρασί τόσο περισσότερα συνειδητοποιώ ότι πρέπει να μάθω. Ήταν αρκετά αποθαρρυντικό μερικές φορές ότι δεν γνώριζα κάποια πράγματα, αλλά η βιομηχανία με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες».

Τέλος, η σειρά Kyle Minogue Wines, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά με τον διανομέα Benchmark Drinks από το Λονδίνο, έχει καταχωρίσεις με εμπόρους λιανικής όπως οι Tesco, Sainsbury’s, Morrisons, Ocado και Harvey Nichols.

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...