Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η «Fit» εκδοχή του κρασιού πλέον ανήκει στην O’Neill Vintners & Distillers

Η O’Neill Vintners & Distillers με έδρα τις ΗΠΑ ανακοίνωσε την εξαγορά της FitVine Wine έναντι ενός αδιευκρίνιστου ποσού, μιας μάρκας «ευεξίας» που εμπορεύεται τα κρασιά της με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, τανίνες και θειώδη, με την ελπίδα να «ελκύσει τον σύγχρονο οινοπότη».

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Αρχικά, οι συνιδρυτές Tom Beaton και Mark Warren κυκλοφόρησαν το FitVine το 2015 «για να διαταράξουν την αντίληψη ότι το κρασί δεν ταιριάζει στον ενεργό τρόπο ζωής των καταναλωτών», σημείωσε ο νέος ιδιοκτήτης. Η σειρά αποτελείται από μια επιλογή μονοποικιλιακών κρασιών που διατίθενται στο εμπόριο με ένα μήνυμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, χαμηλών τανινών και χαμηλών θειωδών.

Η εξαγορά της FitVine έχει σκοπό να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της O’Neill Vintners & Distillers στην κατηγορία premium κρασιών και άνω. Η εταιρεία απέκτησε την πιστοποίηση B Corp τον Ιούλιο του 2022.

«Η εστίασή μας τα τελευταία επτά χρόνια ήταν να δημιουργήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο από εξαιρετικές μάρκες που θα είναι ελκυστικές για τον σύγχρονο οινοπότη», δήλωσε ο Jeff O’Neill, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της O’Neill Vintners & Distillers. ​«Βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσουμε να ενισχύουμε και να επεκτείνουμε το FitVine σε εθνικό επίπεδο, καθοδηγούμενη από την εμπορική ομάδα, τους διανομείς και τους εμπορικούς μας εταίρους.»

Η FitVine παράγει κρασιά ποικιλιών της Καλιφόρνια σπό 16 έως 20 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Syrah και Cabernet Sauvignon και Prosecco από την Ιταλία.

Ο Eric Bradley, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Berks Group, ο πλειοψηφικός ιδιοκτήτης του FitVine, χαρακτήρισε το χαρτοφυλάκιο O’Neill «μια φυσική εφαρμογή και εξέλιξη για το FitVine, όπου η επωνυμία θα επιταχύνει την επέκτασή της και θα στρατολογήσει περισσότερους παθιασμένους καταναλωτές σε όλη τη χώρα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την επωνυμία ευεξίας που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τους Tom και Mark και είμαστε σίγουροι ότι τα κρασιά FitVine θα συνεχίσουν να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και διαφάνεια στους καταναλωτές υπό την ηγεσία της ταλαντούχας ομάδας της O’Neill».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα,...

REPORTS

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει... και μπορεί ο πρωταγωνιστής της ημέρας να είναι ο οβελίας, παρόλα αυτά μία σειρά από συνταγές της μεσογειακής...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.