Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Βήμα στους Μεσσήνιους παραγωγούς δίνει το Cellier στη Navarino Agora

Το Messinia Terroirs Wine Festival θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Navarino Agora από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Το φεστιβάλ είναι η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Messinia Terroirs, μιας πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου που έχει ως στόχο την προβολή των οίνων της Μεσσηνίας και την πολύπλευρη αναγέννηση ενός τόπου με βαθιές ρίζες στην αμπελουργία, την ιστορική κληρονομιά και τον πολιτισμό.

 

“Βασικός συντελεστής και χορηγός όλης της δράσης προβολής των οινοποιών και γευσιγνωσίας των κρασιών τους, που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου είναι το κατάστημα Cellier στη Navarino Agora. Στο κατάστημα προβάλλονται σε ειδικές θέσεις, κρασιά παραγωγών της Μεσσηνίας ενώ τα Cellier έχουν δημιουργήσει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας το οποίο θα διαθέτουν στο κοινό για τη διαδικασία γευσιγνωσίας από τα stand των παραγωγών. Επιπλέον η κάβα Cellier παρέχει όλο τον εξοπλισμό για την άρτια οργάνωση, την διαδικασία της γευσιγνωσίας και το σωστό σερβίρισμα των οίνων.”

 

Γευσιγνωσία Οίνων Μεσσηνίας. 29 & 30 Σεπτεμβρίου, 19:00-22:30.

Πλατεία Γευσιγνωσίας Navarino Agora

Προϋπόθεση: για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα κρασιά των παραγωγών προτείνεται η αγορά του αναμνηστικού ποτηριού γευσιγνωσίας του Φεστιβάλ, αξίας των 5€, από το κατάστημα Cellier που βρίσκεται στη Navarino Agora. Προσφορά: Εφόσον το επιθυμείτε την επιστροφή του ποτηριού σας, θα έχετε έκπτωση 5€ σε αγορά οίνου από τη συλλογή των παραγωγών της Μεσσηνίας από το κατάστημα Cellier στη Navarino Agora. Διάρκεια προσφοράς: 29/9-1/10.

Συμμετοχή για άτομα άνω των 18 ετών.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Δεκατέσσερις μήνες παρέμειναν τα κρασιά του Château Petrus σε τροχιά γύρω από τη γη, σε μηδενική βαρύτητα, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με τα πρώτα...

REPORTS

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας της Πάτρας με τίτλο “Greek Wine Cocktail” θα λάβει μέρος στο κατάστημα Piazza Santa Rosa. Εκεί θα χρησιμοποιηθούν 7 ελληνικές ετικέτες...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.