Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πιστοποίηση Vegan/Vegetarian στα κρασιά του Anatolikos Vineyards

Το κτήμα Anatolikos Vineyards στη Θράκη ανανεώνεται επισημοποιώντας τις ετικέτες κρασιού που οινοποιεί ως Vegan/Vegetarian.

Η εταιρία ANATOLIKOS VINEYARDS ανακοινώνει ότι έχει λάβει πιστοποίηση από 01/03/2021 για όλες τις ετικέτες κρασιών της που παράγει ως Vegan/Vegetarian, σεβόμενοι όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως των διατροφικών συνηθειών τους μέσω του Οργανισμού LETRINA S.A.

Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται με την φιλοσοφία του οινοποιείου να καλλιεργεί και να παράγει με βιολογικό τρόπο οίνους ήπιων παρεμβάσεων, με ιθαγενείς ζύμες, που ωριμάζουν με την πάροδο του χρόνου χωρίς ψυκτική υποστήριξη, χωρίς καμία προσθήκη ζωικής προέλευσης και να εμφιαλώνει τα κρασιά της αφιλτράριστα και με χαμηλά θειώδη.

Η πρώτη ύλη προέρχεται από τους ιδιόκτητους, πιστοποιημένους μέσω της BIO HELLAS από το 2005, βιολογικούς αμπελώνες που σε κανένα στάδιο της καλλιέργειας των αμπελώνων δεν χρησιμοποιείται είτε ζωικό κεφάλαιο είτε ζωικό παράγωγο.

Επιπλέον, έχοντας ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εμφιάλωση σε φιάλες με χαμηλό αποτύπωμα σε διοξείδιο του άνθρακα.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη διαχρονική αξία του μοσχάτου, εκφρασμένη στα μοναδικά κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου, ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος διαγωνισμός οίνου...

REPORTS

Την Πέμπτη 9 Μαίου 2024 Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Σαντορίνης ΑΜΚΕ, μία νέο-ιδρυθείσα εταιρία Αστική μη Κερδοσκοπική, πραγματοποίησε την πρώτη της Γενική Συνέλευση στη Σαντορίνη,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η γαλλική έκθεση Vinitech-Sifel ανοίγει και πάλι τις πόρτες της και σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο του Μπορντώ, από τις 26 έως τις 28...

REPORTS

Η Diageo, κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα, αποκαλύπτει τις πέντε γεύσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι - Umami,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στην πρώτη εκκαθάριση της ενίσχυσης για την «Διατήρηση αμπελοκομικής πρακτικής στον αμπελώνα Ν. Θήρας» με 163.400,07 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

REPORTS

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του αμπελουργικού τομέα πρέπει να συμφωνούν με τον αντίστοιχο σχεδιασμό της εμπορίας και μάλιστα να προπορεύονται λαμβάνοντας υπόψη τις...

REPORTS

Για τις διαρθρωτικές αδυναμίες του αμπελουργικού κλάδου μην τα ρίχνουμε όλα στον καιρό λέει ο Μανόλης Σταυρακάκης Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο...

REPORTS

Στην οικονομική θεωρία, Νεκρό Σημείο (break point) ή σημείο ισορροπίας είναι το σημείο όπου τα έσοδα είναι ίσα με έξοδα δηλαδή δεν υπάρχουν ούτε...