Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μοναδική γευσιγνωσία με κρασιά της Κεφαλονιάς στις 14 Ιανουάριου

Ο chef Patron Πέτρος Δήμας και η ομάδα του Makris Athens by Domes, που έλαβε πριν λίγες μέρες το πρώτο του αστέρι Michelin, συναντούν τους Kefalonia Winemakers για μία γευσιγνωσία αφιερωμένη στις ποικιλίες της Κεφαλονιάς.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, το εστιατόριο θα φιλοξενήσει το κεφαλονίτικο terroir και προσκαλεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του κρασιού σε μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Τα πιάτα των degustation μενού θα συνοδευτούν από τα εκλεκτά κρασιά των οινοποιείων Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου. Η γκάμα των κρασιών που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτήν τη βραδιά ταιριάζουν ιδανικά με την εποχικότητα των υλικών και τη δημιουργική κουζίνα του Πέτρου Δήμα.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η επικείμενη φορολογική μεταρρύθμιση στα ποτά στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου, προκαλεί ανησυχία στους οινοπαραγωγούς. Η κατάργηση...

REPORTS

Με την κλιματική αλλαγή, ο Γάλλος αγρομετεωρολόγος Serge Zaka εκτιμά ότι θα αλλάξει η περιοχή κατανομής των μεσογειακών αμπελώνων. Ο οινολόγος Matthieu Dubernet πιστεύει...

REPORTS

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουμε μια μεγάλη αλλαγή στις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν ανά περιοχή και κυρίως αφορούν την αύξηση της μέσης θερμοκρασίας κατά...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 17η ΧΡΟΝΙΑ να υποδεχτούν τους φίλους του κρητικού αμπελώνα στην Έκθεση Κρητικού Κρασιού «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί 1,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Επιβεβαιώνονται από την πλευρά του πωλητή οι πληροφορίες που θέλουν την εξαγορά του Κτήματος Σεμέλη, ιδιοκτησίας του Μιχάλη Σάλλα (Lyktos Group), από τους αδελφούς...

REPORTS

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου σχεδιάζεται να κάνουν το «ντεμπούτο» τους στην αγορά τα πρώτα κρασιά του Κτήματος ΑΛΦΑ, που παράγονται στο νέο βαρυτικό...

REPORTS

Αποκαλυπτική της ταχύτητας με την οποία βρίσκει τα πατήματά του, το μέχρι πρότινος παραμελημένο, τσίπουρο, ήταν έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...