Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Βραβεία για κρασιά της Ένωσης Ηρακλείου σε διεθνή διαγωνισμό

Η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ευχαριστεί τους παραγωγούς που την εμπιστεύτηκαν και παρέδωσαν τις εκλεκτές κρητικές ποικιλίες Βιδιανό, Θραψαθήρι και Λιάτικο.

Κρητικές ποικιλίες κερδίζουν τις εντυπώσεις σε διαγωνισμό οίνου στη Γερμανία! Απέσπασαν μάλιστα 8 μετάλλια, δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ηρακλείου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ μετά από πολλά χρόνια, ξανά στην κορυφή κερδίζοντας 8 μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό οίνου PAR WINE AWARD INTERNATIONAL 2021 που έγινε στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα Χρυσό Μετάλλιο κέρδισαν το:

  • DOMENICO ποικιλίας Βιδιανό
  • DOMENICO ποικιλίας Θραψαθήρι
  • ΕΡΩΦΙΛΗ λιάτικο
  • ΚΟΝΑΚΙ ροζέ

Με ασημένιο μετάλλιο βραβεύτηκαν:

  • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ λευκό – ροζέ- κόκκινο
  • ΚΟΝΑΚΙ λευκό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στους παραγωγούς που την εμπιστεύτηκαν και παρέδωσαν τις εκλεκτές ποικιλίες ΒΙΔΙΑΝΟ-ΘΡΑΨΑΘΗΡΙ-ΛΙΑΤΙΚΟ που μαζί με τις άλλες κρητικές ποικιλίες μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους στο διεθνή αυτό διαγωνισμό.

Μεγάλο ευχαριστώ και στους εργαζόμενους της Οργάνωσης για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία.

Δέσμευση της Διοίκησης είναι η συνεχής προσπάθεια για την ανάδειξη και των άλλων προϊόντων της Κρητικής γης όπως το λάδι και η σταφίδα μιας και ο λόγος ύπαρξης της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι τα Κρητικά Προϊόντα και ο Κρητικός Παραγωγός.

Ηράκλειο 4-3-2021

Για την ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜ. ΓΑΒΑΛΑΣ

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...