Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ένα εκρηκτικό blend από τον χαρισματικό αμπελώνα της ορεινής Αιγιάλειας

Μέσα από ξεχωριστή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζυμώνει σε βαρέλια αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Το υψόμετρο των πανέμορφων αμπελώνων που αγγίζει τα 900 μέτρα, προικίζει το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικό αρωματικό χαρακτήρα.

Cuvee III : Ένα απολαυστικό λευκό blend Μαλαγουζιάς, Ασύρτικου και Chardonnay από ορεινούς αμπελώνες των Καλαβρύτων που χαρίζει άφθονη cool climate δροσιά, νεύρο, στρογγυλάδα, εξαιρετική καθαρότητα και πιπεράτη τσαχπινιά.

Στο τραπέζι, το κρασί μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις πράσινες πλούσιες σαλάτες, ντολμαδάκια, κολοκυθόπιτα, φοντύ τυριού, τηγανιτό κοτόπουλο, λευκή αστακομακαρονάδα αλλά και με ριζότο λαχανικών και ζυμαρικά με λευκή σάλτσα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, ξεχωριστή και διαχρονική επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ένα κιβώτιο με έξι φιάλες από το κορυφαίο κτήμα της Βουργουνδίας Domaine de la Romanée-Conti διατίθεται προς πώληση σε ένα γαλλικό σούπερ μάρκετ στο...

REPORTS

Μια κορυφαία τράπεζα έχει στρέψει την προσοχή της στο να γίνει η απόλυτη «πηγή χρηματοδότησης» για εξαγορές οινοποιείων.

REPORTS

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά χωρίς τον αστεροειδή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, τα σταφύλια -και κατ’ επέκταση το κρασί – ίσως να µην είχαν...

REPORTS

Δεν έχει τέλος η πτώση των πωλήσεων οίνου στις ΗΠΑ, με δεδομένα της Ένωσης Xονδρεμπόρων Κρασιού και Spirits της Αμερικής (WSWA) να αναφέρει πως...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

REPORTS

Η σημαντική κάμψη του όγκου και της αξίας των εξαγωγών οίνου προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το αν ο κλάδος αντιμετωπίζει προσωρινές διαταραχές ή αν...