Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ένα εκρηκτικό blend από τον χαρισματικό αμπελώνα της ορεινής Αιγιάλειας

Μέσα από ξεχωριστή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζυμώνει σε βαρέλια αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Το υψόμετρο των πανέμορφων αμπελώνων που αγγίζει τα 900 μέτρα, προικίζει το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικό αρωματικό χαρακτήρα.

Cuvee III : Ένα απολαυστικό λευκό blend Μαλαγουζιάς, Ασύρτικου και Chardonnay από ορεινούς αμπελώνες των Καλαβρύτων που χαρίζει άφθονη cool climate δροσιά, νεύρο, στρογγυλάδα, εξαιρετική καθαρότητα και πιπεράτη τσαχπινιά.

Στο τραπέζι, το κρασί μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις πράσινες πλούσιες σαλάτες, ντολμαδάκια, κολοκυθόπιτα, φοντύ τυριού, τηγανιτό κοτόπουλο, λευκή αστακομακαρονάδα αλλά και με ριζότο λαχανικών και ζυμαρικά με λευκή σάλτσα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, ξεχωριστή και διαχρονική επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Φέτος, η οικογένεια της Ανώσκελη γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας του ελαιουργείου της και 20 χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου της, συνεχίζοντας την παράδοση και αγάπη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας «Μικρά Οινοποιεία Μεγάλα Κρασιά». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το...

REPORTS

Σε μια πρώτη κοινή προσπάθεια, οι πέντε κοινοπραξίες της ιταλικής περιοχής της λίμνης Garda ενώθηκαν για να προωθήσουν τις ονομασίες τους και την οινική...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η διαδικασία χορήγησης αδειών νέων αδειών φύτευσης αμπέλου για το έτος 2025. Το έντυπο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πολυαναμενόμενη οινική εκδήλωση «ΒορΟινά» των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» επέστρεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την πρώτη...

REPORTS

Ο Nicolas Castan, ένας 42χρονος οινοποιός από την Aude της Γαλλίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της παρατεταμένης ξηρασίας που μαστίζει την πεδιάδα...

REPORTS

Η βιομηχανία αφρωδών οίνων διερευνά νέες τεχνικές παλαίωσης για την ενίσχυση της γεύσης, την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του terroir και τη βελτίωση της συνολικής...