Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ 2020

ΚΤΗΜΑ NICO LAZARIDI

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ 2020

RED WINE

Ξηρός Ερυθρός

VOL: 14.5 %

Perpetuus στα λατινικά σημαίνει διαρκήςδιηνεκήςαέναος.

Η NICO LAZARIDI μέσα από συνεχή αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών και ποιοτικής υπέρβασης και έπειτα από πολυετή σχεδιασμό και συνεχείς μικροοινοποιήσεις, δημιούργησε το 2004 δύο προϊόντα σε λευκό και ερυθρό που κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Δύο υψηλής ποιότητας οίνοι που κερδίζουν τη μάχη με τον χρόνο καθώς διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης. Η ευγενική καταγωγή του premium ερυθρού οίνου της NICO LAZARIDI Perpetuus Ερυθρό αναδεικνύεται από την ιδιαίτερη ποικιλιακή του σύνθεση, την εφαρμογή ερυθρής οινοποίησης με μακρά μεταζυμωτική εκχύλιση και την απουσία φιλτραρίσματος. Κρασί με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που διακρίνεται από τη χρήση της ποικιλίας Μαυρούδι, γνωστής από την αρχαιότηρα καθώς έχει τις ρίζες της στην πατρίδα του Διόνυσου, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ο συνδυασμός με την ποικιλία Cabernet Franc χαρίζει εξαιρετική πολυπλοκότητα στον οίνο.

ΧΑΡΤΗΣ

Δημοτικά Διαμερίσματα Αγοράς και Πηγαδίων

GRAPES

Μαυρούδι 60%, Cabernet Franc 40%

κρεας κοκκινο
τυρι κοκκινο
λαχανικα κοκκινο
ψαρι κενο
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.