Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης από τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (Σ.Ε.Ο.), ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης µε τίτλο: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα σε αντικείμενα Μάρκετινγκ και Ασφάλειας – Ποιότητας Παραγωγής» καλεί εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα (όλων των κλάδων) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης.

Τα θεματικά αντικείμενα αφορούν:

1. Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Εμπόριο
2. Τεχνικές Παραγωγής Ασφαλών και Ποιοτικών Τροφίμων-Ποτών
3. Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων

Υποβολή Αιτήσεων από 21/5/21 έως και 18/6/2021
http://greekwinefederation.gr/gr/content/show/&tid=461

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 86 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας µε τηλεκπαίδευση.

Οι Ωφελούμενοι θα λάβουν επίδομα 5€ / ανά ώρα εκπαίδευσης (σύνολο 430 € μικτά).
Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων, (και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19), σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας και όλης της χώρας.

Μεταξύ των ωφελούμενων δεν περιλαμβάνονται άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, ή εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στη διεύθυνση www.greekwinefederation.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 322 6053 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση seokatartisi@gmail.com.

 

Πηγή Σ.Ε.Ο.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.