Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Υποδοχή του 2024 με τον νέο αφρώδη οίνο The white Knight

Η άφιξη ενός Λευκού Ιππότη συναρπάζει την υψηλή τέχνη της οινοποιίας.

Ο νέος αφρώδης οίνος της Boutari, The White Knight, συστήνεται στο κοινό και αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο για όλες αυτές τις στιγμές που αξίζουν παραπάνω λάμψη.

Το The White Knight έρχεται στα ποτήρια μας, παραγόμενο με την παραδοσιακή μέθοδο (Methode Traditionnelle), η οποία δημιουργεί αφρώδεις οίνους που χαρακτηρίζονται από αρωματική πολυπλοκότητα και γευστική ιδιαιτερότητα, λόγω της δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη και της παραμονής στη συνέχεια του οίνου επί 18 μήνες με τις οινολάσπες του.

Δημιουργημένο από προσεκτικά διαλεγμένα σταφύλια, σε ιδιόκτητο ξηρικό αμπελώνα στην περιοχή της Μαντινείας που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, το The White Knight έρχεται να μας συντροφεύσει και να μας εκπλήξει στις ιδιαίτερες στιγμές διασκέδασης και γιορτής.

Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και το ξεχωριστό χρώμα του The White Knight, γεμίζουν τα ποτήρια και προσφέρουν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο την χαρά της απόλαυσης ενός αφρώδους οίνου, που ταιριάζει σε κάθε εορταστική στιγμή της ζωής. Η ιδιαίτερη φιάλη με τις χρυσές λεπτομέρειες, αποτελεί ένα κόσμημα για κάθε τραπέζι, απογειώνοντας την art de la table και προσφέροντας λαμπερό χαρακτήρα.

Η απόλαυση ενός ποτηριού The White Knight με την υπογραφή υψηλής ποιότητας των Οινοποιείων Μπουτάρη απογειώνεται όταν σερβίρεται ως απεριτίφ. Για τους λάτρεις των γευστικών συνδυασμών συνοδεύεται με εξαιρετικά οστρακοειδή, αυγοτάραχο και ψητά ψάρια όπως επίσης ρύζι ή ζυμαρικά με μυρωδικά αλλά και με εξωτικές συνταγές.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Μετά από δυο ισχνές παραγωγικά χρονιές, οι προοπτικές για τη συγκομιδή του 2025, μετά την επέλαση του πρώτου κύματος του παγετού στις 19 προς...

REPORTS

Καθώς η ζήτηση για λευκά κρασιά συνεχίζει να αυξάνεται στην Ασία και οι τιμές για τα κόκκινα κρασιά της Βουργουνδίας εκτοξεύονται, τα κρασιά του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Σε μόλις 226 εκατ. εκατόλιτρα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2024 (-5% έναντι 2023), νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στην χαμηλότερη τιμή της...