Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Tο οινοποιείο Vik της Χιλής θα κυκλοφορήσει σαμπάνια «Great Gatsby»

Το οινοποιείο Vik της Χιλής θα κυκλοφορήσει μια σαμπάνια τον επόμενο μήνα με ένα φύλλο και χρυσό μανίκι που απεικονίζει το πρόσωπο μιας γυναίκας σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο που παραπέμπει στην «εποχή του μεγάλου Gatsby».

Beautiful flappers women dressed in style of Roaring twenties drinking champagne. Vintage, retro party, fashion, girls friends concept.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Φτιαγμένο σε συνεργασία με τη Ρωσίδα καλλιτέχνιδα Elena Trailina, η Vik Champagne συνεχίζει σε μια σειρά συσκευασιών από τον παραγωγό, που ονομάζεται La Piu Belle, που σημαίνει «το πιο όμορφο», και περιλαμβάνει σπουδαία έργα τέχνης.

Με τα υπάρχοντα κρασιά που προέρχονται από το κτήμα Vik στη Χιλή, το La Piu Belle κόκκινο και ροζέ αποτελεί μια αξιοσημείωτη αναχώρηση για τον όμιλο, ο οποίος διαθέτει επίσης ξενοδοχείο στο οινοποιείο του στη νότια αμερικανική χώρα, καθώς και περαιτέρω «θέρετρα» στην Ουρουγουάη και Ιταλία, όπου διαθέτει επίσης και γκαλερί τέχνης.

Σύμφωνα με τη Vik, ο παραγωγός πέρασε περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθώντας να ολοκληρώσει το τελικό πακέτο για τη σαμπάνια La Piu Belle, το οποίο είπε ότι θύμιζε την «εποχή του μεγάλου Gatsby».

Η σαμπάνια πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω του vikwine.com όπου θα πωλείται για 190 δολάρια.

Προερχόμενο από την σοδειά του 2009, το συγκεκριμένο αφρώδες αποτελεί ένα μείγμα Chardonnay-Pinot Noir από «εξαιρετικά terroirs» σύμφωνα με τον Cristian Vallejo, τον επικεφαλής οινοποιό της Vik.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως τα έργα τέχνης της Elena Trailina παρουσιάζονται στην Galleria Vik Milano, η οποία αποτελεί μέρος της συλλογής ιδιωτικών ξενοδοχείων του Vik Retreat.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ένας Κινέζος απατεώνας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αφού συνελήφθη με 786 μπουκάλια πλαστού κρασιού που έφεραν αναγνωρισμένες ετικέτες όπως το Petrus.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέδριο ιδιαίτερης σημασίας για τον αμπελοοινικό κλάδο της χώρας, διοργανώνουν από κοινού ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και η Εθνική Διεπαγγελματική...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.