Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Κτήμα Αρβανιτίδη ανοίγει τις πόρτες του 28 & 29 Μαΐου για το οινόφιλο κοινό

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, το Κτήμα Αρβανιτίδη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και προσκαλεί το κοινό να ζήσει τη μεγάλη γιορτή του Οινοτουρισμού, τις Ανοιχτές Πόρτες,  στον Ασκό Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη χαρά το οινοποιείο θα υποδεχτεί τους επισκέπτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στους χώρους και θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις τρέχουσες αλλά και παλαιές σοδειές.

Φέτος, θα γίνονται ξεναγήσεις κάθε 30 λεπτά, από τις 10:00 έως τις 17:00,
ενώ παράλληλα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει δωρεάν διάφορα κρασιά.

Επίσης, προτείνονταο και δύο ιδιαίτερα ευχάριστα σεμινάρια γευστικής αρμονίας:

Σάββατο 28 Μαΐου, 12:00 «Αλλαντικά & κρασιά»
Θα συνδυαστούν εκλεκτά προϊόντα της Απόστολος Παπαδόπουλος meatcompany.gr με λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του κτήματος.

Κυριακή 29 Μαΐου (στις 12:00 και στις 14:00) «Τυριά & κρασιά»
Μαζί με την τυροκόμο Ελένη Προίκα θα συνδυαστούν τα κρασιά του κτήματος με επιλεγμένα τυριά Προίκα.

(Η συμμετοχή στα σεμινάρια γευστικής αρμονίας είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο info@arvanitidis-estate.gr)

Πως θα φτάσετε:
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στον Ασκό Θεσσαλονίκης, 40 μόλις λεπτά (50 χλμ.) από τη Θεσσαλονίκη.
Για να το επισκεφτείτε θα ακολουθήσετε την Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Καβάλα.
Θα αφήσετε την Εγνατία στην έξοδο προς Ασκό – Σοχό.
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στην είσοδο του Ασκού

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η νέα εγκατάσταση αποσκοπεί στη διατήρηση της ποιότητας του κρασιού, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για επιλογές με χαμηλότερο αλκοόλ και καινοτόμα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με τα ροζέ κρασιά να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι οινοποιητικές προσπάθειες των τελευταίων ετών στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν ενταθεί, εισάγοντας μάλιστα...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.