Το Glass of Bandol, που σερβίρει τυρί με ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο, ανήκει στην ομάδα συζύγων Sajan και Eva Glass.
Το όνομα του νέου μπαρ, Glass of Bandol, συνδυάζει το επώνυμο του ζευγαριού με μια οινοπαραγωγική περιοχή στη νότια Γαλλία, στην οποία το ζευγάρι ερωτεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ταξίδι εκεί.
Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μπαρ, είναι μια σειρά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διανέμουν 24 διαφορετικά κρασιά σε διαφορετικά μεγέθη, από 50 ml έως 175 ml. Αποθηκεύουν τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, αποτρέποντας την οξείδωση και διατηρώντας τα κρασιά φρέσκα.
«Πολλά από τα κρασιά θα προέρχονται από παραγωγούς που είναι εκτός δρόμου και ορισμένα είναι είτε βιολογικά, βιοδυναμικά, φυσικά ή φιλικά προς τους vegan», δήλωσε ο Sajan, σύμφωνα με την Wales Online.
Οι πελάτες θα μπορούν να σερβίρουν οι ίδιοι κρασιά από διαφορετικές χώρες και σημεία τιμών χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να συμπληρωθεί στο μπαρ. Στην επιλογή θα περιλαμβάνονται κρασιά από λιγότερο γνωστές περιοχές, όπως ο Λίβανος και η Γεωργία.
Ο ιδιοκτήτης Sajan Glass ελπίζει επίσης ότι η νέα εγκατάσταση θα ενθαρρύνει τους πότες κρασιού να δοκιμάσουν περισσότερες γουλιές premium.
«Όταν πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό wine bar και εστιατόριο, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αγοράζουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. συνήθως επιλέγουν το δεύτερο φθηνότερο από το μενού ή το φθηνότερο κρασί σε ποτήρι. Εάν έχετε ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο κοστίζει £ 100, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να δουν τι είναι η φασαρία. Με το μηχάνημα, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μια μικρή γεύση που τους είναι πιο προσιτή», είπε ο Sajan στο Wales Online.
Πηγή: thedrinksbusiness.com