Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Tsantali διακρίνεται με διεθνή χρυσά μετάλλια

Στο διαγωνισμό Berliner Wine Trophy 2022απέσπασε μετάλια η οινοποιεία Τσάνταλη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα προϊόντα της εταιρείας Tsantali καταφέρνουν να αποσπάσουν διακρίσεις από τον διεθνή διαγωνισμό Berliner Wein Trophy, έναν απότους μεγαλύτερους διαγωνισμούς οίνου στον κόσμο, υπό την αιγίδα του OIV.

Ακολουθούν οι διακρίσεις που έλαβαν τα κρασιά μας για τον διαγωνισμό του 2022, καθώς και εκείνες των ετών 2021 και 2020.

Berliner Wein Trophy 2022

KANENAS RED (2019)     GOLD

NAOUSSA RESERVE (2016)     GOLD

AGIORITIKO ABATON RED (2018)     GOLD

Berliner Wein Trophy 2021

AGATHON ROT BIO (2017)     GOLD

NAOUSSA RESERVE (2016)     GOLD

Berliner Wein Trophy 2020

METOCHI CHROMITSA ROT (2016)     GOLD

KANENAS RED (2018)     GOLD

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.