Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Wine Bar επιτρέπει στους πελάτες να εξυπηρετούνται από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Ένα νέο wine bar άνοιξε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, επιτρέποντας στους θαμώνες να σερβίρουν τον εαυτό τους από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης 24 διαφορετικών κρασιών.

Το Glass of Bandol, που σερβίρει τυρί με ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο, ανήκει στην ομάδα συζύγων Sajan και Eva Glass.

Το όνομα του νέου μπαρ, Glass of Bandol, συνδυάζει το επώνυμο του ζευγαριού με μια οινοπαραγωγική περιοχή στη νότια Γαλλία, στην οποία το ζευγάρι ερωτεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ταξίδι εκεί.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μπαρ, είναι μια σειρά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διανέμουν 24 διαφορετικά κρασιά σε διαφορετικά μεγέθη, από 50 ml έως 175 ml. Αποθηκεύουν τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, αποτρέποντας την οξείδωση και διατηρώντας τα κρασιά φρέσκα.

«Πολλά από τα κρασιά θα προέρχονται από παραγωγούς που είναι εκτός δρόμου και ορισμένα είναι είτε βιολογικά, βιοδυναμικά, φυσικά ή φιλικά προς τους vegan», δήλωσε ο Sajan, σύμφωνα με την Wales Online.

Οι πελάτες θα μπορούν να σερβίρουν οι ίδιοι κρασιά από διαφορετικές χώρες και σημεία τιμών χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να συμπληρωθεί στο μπαρ. Στην επιλογή θα περιλαμβάνονται κρασιά από λιγότερο γνωστές περιοχές, όπως ο Λίβανος και η Γεωργία.

Ο ιδιοκτήτης Sajan Glass ελπίζει επίσης ότι η νέα εγκατάσταση θα ενθαρρύνει τους πότες κρασιού να δοκιμάσουν περισσότερες γουλιές premium.

«Όταν πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό wine bar και εστιατόριο, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αγοράζουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. συνήθως επιλέγουν το δεύτερο φθηνότερο από το μενού ή το φθηνότερο κρασί σε ποτήρι. Εάν έχετε ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο κοστίζει £ 100, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να δουν τι είναι η φασαρία. Με το μηχάνημα, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μια μικρή γεύση που τους είναι πιο προσιτή», είπε ο Sajan στο Wales Online.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το ΥΠΑΑΤ προωθεί και υποστηρίζει μέσω προγραμμάτων και συντονισμένων δράσεων το σύνολο των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά...

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

Διαβάστε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.