Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Banfi εγκαινιάζει το αποκλειστικό «Brunello Club» με μόλις 50 μέλη

Ο Ιταλός παραγωγός Banfi δημιούργησε το Brunello Ambassador Club για να επιβραβεύσει όσους υποστήριξαν το οινοποιείο από την αρχή…

Το premium ιταλικό οινοποιείο Castello Banfi, το οποίο έχει αμπελώνες στο Montalcino, Bolgheri, Piemonte και Chianti Classico, αποκάλυψε στην επιχείρηση ποτών ότι έχει ιδρύσει ένα κλαμπ μελών VIP για να ευχαριστήσει τους πρώτους υποστηρικτές του.

Το κλαμπ έχει σχεδιαστεί για «ιστορικούς καλεσμένους που πίστευαν στην Banfi από την αρχή», δήλωσε η Lorella Carresi, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Banfi.

«Δεν ήμασταν κανείς στην αρχή. Κατασκευάσαμε τα πάντα από την αρχή. Και υπήρχαν μερικά εστιατόρια, για παράδειγμα, στην Ιταλία, που υποστήριξαν το έργο από την αρχή και θέλαμε να τα ανταμείψουμε με κάποιο τρόπο».

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόλις 50 μέλη στο άκρως αποκλειστικό κλαμπ, με μόνο Ιταλικά μέλη να γίνονται δεκτά στο μαντρί του, αλλά η Banfi σχεδιάζει να ανοίξει τη λέσχη σε άλλες χώρες από το επόμενο έτος.

«Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας», είπε ο Carresi. «Τα μέλη δεν είναι ανταγωνιστές, αλλά μιλούν μεταξύ τους».

 

Για όσους μυηθούν στο κλαμπ, θα τους παρέχονται «ειδικές ευκαιρίες και εμπειρίες» στο οινοποιείο της Banfi, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες από τους κανονικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη του συλλόγου στις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Carresi, υπήρχαν σχέδια να ξεκινήσει ο σύλλογος το 2020, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός λόγω της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι η Banfi «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπορευματοποίησης του συλλόγου στο μέλλον».

Η κίνηση για την έναρξη του Brunello Ambassador Club ακολουθεί μια αλλαγή στο μοντέλο διακυβέρνησης της μάρκας για τη διασφάλιση της «πολιτιστικής συνέχειας».

Νωρίτερα φέτος, η οινολόγος της Banfi Marica Mencarelli ανέφερε σε δήλωση της ότι: «Η ποιότητα είναι θεμελιώδης. Είναι ο στόχος μας, αυτό για το οποίο εργαζόμασταν πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Η διαίσθηση και η γεύση δεν μπορούν να είναι ένα ενιαίο στοιχείο παρακολούθησης, αλλά πρέπει πάντα να υποστηρίζονται από ακριβείς και σε βάθος αναλύσεις. Για εμάς που κάνουμε μια μακρά περίοδο παλαίωσης στο ξύλο, για παράδειγμα, ο ρόλος του οξυγόνου στα κρασιά είναι ολοένα και πιο σημαντικός και πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τα επίπεδα θείου χαμηλότερα».

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας...

REPORTS

Το WSPC, για μια ακόμη χρονιά, έδωσε δυναμικό και ουσιαστικό παρών στο πλευρό των οκτώ (8) αποφοίτων του, που συμμετείχαν, μαζί με εκατοντάδες άλλους...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Κτήμα Όλοινος (Οινοποιία Γ.Λόλας - Γ.Φτίκας) συμμετέχει στην εκδήλωση Ανοιχτές Πόρτες Οινοποιείων και διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις για το κοινό. Το οινοποιείο θα είναι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

∆εν έχουν συµπληρωθεί 10 χρόνια από την ηµέρα που ο Γιάννης Τσαπάρας µαζί µε τη σύζυγό του Ελεάνα Παρλαβάντζα αποφάσισαν να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στην...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα,...