Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Τρικαλινός στο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου στην Κρήτη

Η εταιρεία Trikalinos συμμετείχε με επιτυχία στο Φεστιβάλ Fine Wine Food Crete 2024, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και αποτέλεσε μια μοναδική συνάντηση για τους λάτρεις της γαστρονομίας και του καλού κρασιού.

Η Trikalinos παρουσίασε με υπερηφάνεια τη «ναυαρχίδα» των προϊόντων της, το Trikalinos Αυγοτάραχο, ένα προϊόν που αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική αριστεία. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδική γεύση και την ποικιλία των προϊόντων της Trikalinos.

Η συμμετοχή της εταιρίας στο Fine Wine Food Crete συμπίπτει με τους στόχους του φεστιβάλ, που επιδιώκει τη δημιουργία γεφυρών επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματιών του χώρου Ho.Re.Ca. Με τον τρόπο αυτό, η Trikalinos προσφέρει μεγαλύτερη αξία στον τελικό καταναλωτή, μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της που παράγονται στην Ελλάδα.

Η επιτυχής συμμετοχή της Trikalinos στο Fine Wine Food Crete αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία που οδήγησε σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες και πολύτιμες συναντήσεις. Σε ένα περιβάλλον που αξιολογεί την ποιότητα, τη διαφοροποίηση και τη δέσμευση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η Trikalinos είχε την ευκαιρία να επιδείξει την προσήλωσή της σε αυτές τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...