Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Όλη η γκάμα εκλεκτών οίνων στην έκθεση των Μικρών Οινοποιών 3-4 Απριλίου

Μετά από δύο χρόνια μη δυνατότητας εκθέσεων με φυσική παρουσία, ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος προσκαλεί ξανά επαγγελματίες του χώρου και λάτρεις του κρασιού από κάθε κλάδο και κάθε ενδιαφερόμενο να δοκιμάσουν νέα οινικά προϊόντα και να διαπιστώσουν από κοντά το πάθος και το μεράκι των μικρών παραγωγών από όλη την ελληνική περιφέρεια.

Print

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο  το διήμερο 3 και 4 Απριλίου με την συμμετοχή 53 οινοποιείων. Οι ώρες επισκέψεων είναι 11:00 με 19:00 και προσφέρεται έκπτωση αν αγοραστεί εισιτήριο εισόδου και για τις δύο ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.krasiagr.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το καθεστώς των Αδειών Φύτευσης (που αντικατέστησε το καθεστώς των Δικαιωμάτων Φύτευσης σύμφωνα με το οποίο το Δικαίωμα φύτευσης μπορούσε να γίνει αυτοτελώς αντικείμενο...

REPORTS

To Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, που διοργανώθηκε για 16η χρονιά από τις κάβες Cellier και από τη GENKA1877,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια περιήγηση σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα μοναδικά κρασιά των οινοποιών του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) στις 11 και 12 Φεβρουαρίου...

REPORTS

Ένα νέο έργο στοχεύει να αξιολογήσει την ικανότητα των ρομπότ στον αμπελώνα να αντικαταστήσουν για τις διαδικασίες κλαδέματος και συγκομιδής σταφυλιών, που παραδοσιακά ήταν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.