Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Φεβρουάριος σημαίνει Vinexpo Paris

Η πρώτη μεγάλη διεθνής εμπορική έκθεση σχετικά με το κρασί αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2022 και πιο συγκεκριμένα από τις 14 εως τις 16 Φεβρουαρίου.

Two glasses and a fresh bottle of red wine overlooking the Eiffel Tower Paris

Η επανεκκίνηση της εμβληματικής έκθεσης του ομίλου Vinexposium-που πραγματοποιείται στο Paris Expo Porte de Versailles, και θα σηματοδοτήσει στο Παρίσι την επανέναρξη των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία για τη βιομηχανία οίνου και οινοπνευματωδών ποτών.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το The Drinks Business, μέσα σε τρεις μέρες περισσότεροι από 2.800 εκθέτες από 23 χώρες πρόκειται να συνεδριάσουν στο Παρίσι, όπου θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα τους στις αίθουσες 3, 4, 5 και 6 στο εκθεσιακό κέντρο.

Εμβληματικά ονόματα από τον χώρο του κρασιού, όπως François Lurton, Gérard Bertrand, E. Guigal, Maison M. Chapoutier, Domaine Paul Mas, Castel Frères, Maison Sichel, Bernard Magrez, Grands Chais de France και Gh Martel & Cie Champagne θα παρευρεθούν, μαζί με μικρότερους παραγωγούς, επιπλέον στον εκθεσιακό χώρο θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Ανεξάρτητοι Αμπελουργοί Ακουιτανίας και οικογενειακά διοικούμενες επιχειρήσεις, όπως τα Vins Chevron Villette, Vignobles Vellas και Château Castigno.

Η αίθουσα 5, που αφορά τους διεθνείς παραγωγούς, θα καλωσορίσει κρασιά του Λουξεμβούργου, Advantage Austria, Tenuta Lamborghini, Wines of Lebanon, Wines of Germany, Cesari, Carpineto, Consorzio Di Tutela Della Doc Prosecco, Consorzio Tutela del vino Conegliano Valdobbiadene Prosecco, Gaja, J. Garcia Carrion, Viniportugal Wines Of Portugal, Hammeken Cellarsκαι Flechas De Los Andes.

Παράλληλα στην αίθουσα 3, η περιοχή Be Spirits by Vinexpo και το μπαρ Infinite θα συλλέξουν αποστάγματα από όλα τα υπόβαθρα, που κυμαίνονται από μικρο-αποστακτήρια έως γνωστές μάρκες. Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα περιλαμβάνουν την πλακέτα μάρκετινγκ Armagnac BNIA, Calvados Château du Breuil, Cognac Lheraud, Distillerie Warenghem, Gin de Binche, Glasgow Whisky, La Martiniquaise, Japan Sake and Shochu Makers Association και Distilleria Bertagnolli.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.