Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Master Class για τον Ελληνικό Καφέ από WSPC και Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται τη νέα χρονιά γεμάτα όρεξη και δημιουργία και σε συνεργασία με τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό WSPC (Wine & Spirits Professional Center) διοργανώνουν Master Class με θέμα «Ο Ελληνικός Καφές… αλλιώς».

Ηχηρά ονόματα του χώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες του καφέ, στους επαγγελματίες της εστίασης, της HO.RE.CA. και στους Coffee lovers τον  Ελληνικό καφέ, αλλιώς! Το Master Class απευθύνεται επίσης,  σε σπουδαστές /απόφοιτους του WSPC, σε συνεργάτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη αλλά και σε επιλεγμένα Media.

Κατά τη διάρκεια του Master Class οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην ιστορία του ελληνικού καφέ από την Κωνσταντινούπολη μέχρι την Ελλάδα του 2023, και θα ανακαλύψουν παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές και τρόπους παρασκευής. Ακόμα, θα γευτούν και θα εξερευνήσουν τα αρώματα και τα γευστικά προφίλ μοναδικών ελληνικών καφέδων. Τα νέα signature ροφήματα και αλκοολούχα cocktails με βάση τον ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και τα pairings με λουκούμια, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες θα έχουν την τιμητική τους.

Ένα ολοκληρωμένο, διαδραστικό Μaster Class αφιερωμένο αποκλειστικά στο παρελθόν, παρόν και κυρίως το μέλλον του Ελληνικού καφέ.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.