Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Ferrari Trento δημοπρατεί φιάλη F1 για τους πλημμυροπαθείς

Ο παραγωγός του Trendoc, Ferrari Trento, δημοπρατεί ένα σπάνιο jeroboam υπογεγραμμένο από αστέρια της Formula 1 για να συγκεντρώσει χρήματα για όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Emilia-Romagna.

Οι πλημμύρες στη Βόρεια Ιταλία, μέχρι στιγμής, έχουν στοιχίσει περίπου 15 θύματα, δεκάδες χιλιάδες έχουν αφήσει άστεγους και έχουν προκαλέσει ζημιές άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Η db μίλησε επίσης με αρκετούς οινοπαραγωγούς από την υποπεριοχή της Romagna, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα άσχημα, και άκουσε πώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει δυσκολίες στον αμπελώνα.

Πλημμύρισε και η διάσημη πίστα Imola, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το Grand Prix Emilia-Romagna. Με την ιδιότητα της Ferrari Trento ως Επίσημου Αφρώδη Οίνου της F1, μια συμφωνία που επεκτάθηκε πέρυσι έως το 2025, η εταιρεία θα δημοπρατήσει το μπουκάλι που θα έπρεπε να είχε ανοίξει στο βάθρο.

Το μπουκάλι jeroboam, διακοσμημένο με ένα γραφικό της πίστας Imola, έχει υπογραφεί από όλους τους οδηγούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος F1 2023 FIA, συμπεριλαμβανομένου του Lewis Hamilton (στη φωτογραφία). Είναι σε δημοπρασία στο F1 Authentics μέχρι τις 6 Ιουνίου και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Υπηρεσία Εδαφικής Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας της Emilia-Romagna, η οποία και οι δύο παρέχουν έκτακτη βοήθεια σε όσους επλήγησαν από την καταστροφή.

Τέλος, Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ferrari Trento Matteo Lunelli δήλωσε: «Ως Ferrari Trento είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης μαζί με τη Formula 1® και με την υποστήριξη όλων των οδηγών για την υποστήριξη των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Τα σύμβολα της νίκης του Made in Italy και του Grand Prix της Emilia Romagna 2023, που δεν διεξήχθη, μπορούν έτσι να γίνουν σημάδια της αναγέννησης αυτής της υπέροχης περιοχής, που έχει πληγεί σκληρά αλλά αποδεικνύεται ικανή να αντιδράσει με θάρρος και αποφασιστικότητα.»

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...