Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Food & Wine Experience με το Κτήμα Γεροβασιλείου στις 9 Μαΐου

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) συμμετέχει και φέτος στο This Is Athens City Festival, το ανοιξιάτικο φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων με μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας που διοργανώνει το Wine Style στο NYN ESTI, ένα πρωτοποριακό εστιατόριο που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ΕΜΣΤ.

Ένα μενού 7 συνδυασμών με θέμα την Άνοιξη και την υπογραφή του Chef Σταμάτη
Μισομικέ
(Stam Halfmike). Ένας συνδυασμός γεύσεων που βασίζεται στην ελληνική
γαστρονομική παράδοση χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και βιώσιμες
πρακτικές.

Το κάθε πιάτο συνοδεύεται από ένα διαφορετικό κρασί Κτήματος Γεροβασιλείου

Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 στο NYN ESTI | Tel: +30 698 9438 866 | Leof. Andrea
Siggrou 51-53, Athina 117 43

Ώρα Προσέλευσης: 20:00

Συμμετοχή : 75 ευρώ/άτομο (στη τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά του
Κτήματος Γεροβασιλείου)

Κρατήσεις: στο τηλέφωνο +30 698 943 88 66 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Welcome Bites
ταρτάρ μοσχαρίσιο – βασιλικοί χουρμάδες – σαφράν αλμυρή τηγανίτα – αρσενικό
Νάξου – χέλι Άρτας
Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο Ροζέ

Menu
φυλλώματα – άγρια χόρτα – άθερμο πετιμέζι
Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό

γαρίδα κοιλάδας – κούμαρα – ιβίσκος & καλαμάρι – ψυχή αυγοτάραχου –
χρυσάνθεμο
Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά

καπνιστό χτένι – γαλάκτωμα μαγιάς – XO
Κτήμα Γεροβασιλείου Viognier

σαλάχι κονφί σε φύλλα νερατζιάς – espuma πατάτας
Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay

φραγκόκοτα – άγρια μανιτάρια – κακάο – αγουρέλαιο – θυμάρι – κάρδαμο
Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton

τριαντάφυλλο – γιαούρτι – λευκή σοκολάτα
Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά από υπερώριμα σταφύλια

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε η 6th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Χάρτη των Γεύσεων και μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ...

REPORTS

Σε πλειστηριασμό οδηγούνται στις 25 Ιουνίου μια σειρά αγροτεμάχια της πτωχευμένης ιστορικής οινοποιείας Τσάνταλη.

REPORTS

Πήρε ΦΕΚ η απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Κώστας Τσιάρας και Διονύσης Σταμενίτης και προβλέπει την ταξινόμηση των ελληνικών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου σε όλη...

REPORTS

Πιο ανθεκτικά στον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής και τα ακραία καιρικά φαινόμενα φαίνεται πως είναι τα υπερπολυτελή και σπάνια κρασιά σύμφωνα με νέα έρευνα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε η 6th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Χάρτη των Γεύσεων και μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ...

REPORTS

Μια μοναδική οινο-γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην...

REPORTS

Μια ομάδα νέων αμπελουργών και οινοποιών, δεύτερης και τρίτης γενιάς από τη Μαντινεία της Αρκαδίας, την ΠΟΠ ζώνη του Μοσχοφίλερου, ένωσαν τις δυνάμεις τους...

REPORTS

Με μια εκδήλωση γευσιγνωσίας υψηλού επιπέδου και μια ολοκληρωμένη ματιά τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις καινοτόμες τάσεις που διαμορφώνουν την Rioja του σήμερα,...