Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Premium εμπειρία γευσιγνωσίας μοσχάτου στο Μουσείο Οίνου της Σάμου

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα των εκλεκτών κρασιών του Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ και συμμετέχουν σε μια πολύτιμη εμπειρία γνωριμίας με την ταυτότητα του μοσχάτου.

Φέτος, η μοναδική αυτή βιωματική δράση, περιλαμβάνει:

  • Πλήρη γευσιγνωστική δοκιμή 7 επιλεγμένων κρασιών από τη μεγάλη γκάμα του Συνεταιρισμού, συνοδευόμενη από ντόπια προϊόντα αγροτοδιατροφής.
  • Εισαγωγή στην τέχνη της οινογνωσίας από έμπειρους οινικούς γευσιγνώστες.
  • Ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου με επεξηγήσεις θεματικές σχετικά με την ποικιλία, τη χειρωνακτική εργασία, το σαμιακό αμπελώνα, την ιστορική συνέχεια και την εξέλιξη της σαμιώτικης αμπελοοινικής παραγωγής.
  • Εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε ομάδας.
  • Ξενάγηση, οινογευστική δοκιμή και εισαγωγή στην οινογνωσία, στην Αγγλική γλώσσα

Για τους ξένους επισκέπτες, αυτή η εμπειρία αποτελεί κάτι περισσότερο από μια απλή δοκιμή κρασιών: Είναι μια πολιτισμική κατάδυση στον κόσμο των γλυκών Μοσχάτων, των ορεινών αμπελώνων και της συλλογικής, ακάματης προσπάθειας των παραγωγών της Σάμου.

Η premium οινογευστική δοκιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν προκράτησης, για ομάδες άνω των 10 ατόμων.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 2273087510, εσωτ. 548

Μουσείο Οίνου Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ – Μαλαγάρι, Σάμος

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου ανοίγει η αυλαία για τις φετινές «Γιορτές Κρασιού» του νησιού την Παρασκευή 22 Αυγούστου. Η εκδήλωση που...

REPORTS

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιδρομές των αγριόχοιρων στους αμπελώνες κρούει ο ΕΟΣ Σάμου, την ώρα που ο αμπελουργικός κόσμος του νησιού εισέρχεται...

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

REPORTS

H Hellenic Wine των αδελφών Τσανγκ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Συνεταιριστικών μοσχάτων κρασιών στην Κορέα, παρουσίσε στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αλκοολούχων Ποτών της Σεούλ...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η European Wine Industry Association (AIVE) καλεί οινοποιεία και συνεταιρισμούς να αποφύγουν τις «πωλήσεις κάτω του κόστους» την τρέχουσα περίοδο τρύγου, προειδοποιώντας ότι τέτοιες...

REPORTS

Η γερμανική οινοποιία περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της. Σύμφωνα με τη νέα πρωτοβουλία Zukunftsinitiative Deutscher Weinbau, που ίδρυσε τον Μάιο ο οινοποιός...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Η µετασυλλεκτική λίπανση, γνωστή και ως επικουρική θρέψη, αποκτά ολοένα και µεγαλύτερη σηµασία στη σύγχρονη διαχείριση των αµπελώνων. Αφορά την εφαρµογή θρεπτικών στοιχείων µετά...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Έντονη αύξηση του πληθυσµού του εντόµου κρυπτοβλάβες (Cryptoblabes gnidiella) σε αµπελώνες της Περιφερειακής Ενότητας ∆ράµας καταγράφεται αυτό το διάστηµα στο εγκατεστηµένο δίκτυο παγίδων, ενώ...