ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΜΑΥΡΟΤΡΑΓΑΝΟ
Ερυθρό Ξηρό
Έντονη μύτη με αρώματα μαύρων φρούτων, φραγκοστάφυλου, άσπρου πιπεριού αλλά και αρωματικών βοτάνων. Φινετσάτο στόμα με τραγανές τανίνες και αρωματική επίγευση. Ερυθρή οινοποίηση, με προζυμωτική κρυοεκχύλιση 24 ωρών. Ζύμωση σε σταθερή θερμοκρασία και εκχύλιση για κάποιες εβδομάδες. Η ζύμωση και η μηλογαλακτική ολοκληρώνεται στη δεξαμενή. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και δρύινες δεξαμενές για 14 μήνες.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Μαυροτράγανο