Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πρόγραμμα αναμπέλωσης έως 19 Δεκέμβρη καλεί η Ένωση Ηρακλείου

Τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμπέλωσης καλεί να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωση Ηρακλείου και στα υποκαταστήματα της έως την 19 Δεκεμβρίου η Ένωση Ηρακλείου.

Το κόστος συμμετοχής συνεργατικού σχήματος, όπως ενημερώνει η Ενωση Ηρακλείου σε ανακοίνωση της, είναι 500 ευρώ ανά παραγωγό.
 
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ενωσης Ηρακλείου για την αναδιάρθρωση καλλιεργειών  (Πρόγραμμα Αναμπέλωσης)
Ενημερώνουμε τους παραγωγούς του Νομού Ηρακλείου που έχουν στην κατοχή τους αμπελουργικές εκτάσεις και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναμπέλωσης να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου (Λ. 62 Μαρτύρων 146) και στα Υποκαταστήματα της σε Καστέλι, Αρκαλοχώρι, Πύργο και Αρχάνες, έως την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022.
Κόστος συμμετοχής συνεργατικού σχήματος  500 ευρώ ανά παραγωγό.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810 378180 – 2810378178
Για την ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στη σύναψη μιας προκαταρκτικής εμπορικής συμφωνία με τις ΗΠΑ προσβλέπει η Κομισιόν, η οποία θα της επιτρέψει να διατηρήσει τον δασμολογικό συντελεστή 10% μετά...

REPORTS

Η Οινοποιία Μαλαματίνα συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές, προβάλλοντας δυναμικά τα ελληνικά κρασιά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη, με δύο σημαντικές...

REPORTS

Η Βουργουνδία γιορτάζει τη δέκατη επέτειο από την καταχώριση των «Climats» της στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO, ένας όρος που δεν αναφέρεται στον καιρό,...

REPORTS

Το Οινοποιείο Ακριώτου στις Πλαταιές Βοιωτίας είναι πλέον επισκέψιμο καθημερινά και προσκαλεί τους φίλους του κρασιού για μια αυθεντική εμπειρία οινογνωσίας, στον τόπο όπου...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Tην έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του εγχώριου αμπελοοινικού τομέα, οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας «ταραχώδους» συγκυρίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο εξέφρασε...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Ο πορτογαλικός αμπελοοινικός τομέας αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Ένωση Εμπόρων...

REPORTS

Για δεκαετίες, η απόκτηση ενός αμπελώνα στη Γαλλία δεν ήταν απλώς μια επένδυση· ήταν ένα όνειρο, μια δήλωση ζωής, ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς...