Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Invivo fizz γίνεται το πρώτο επίσημο Prosecco για τη Eurovision

Η εταιρεία αλκοολούχων ποτών Invivo, γνωστή για τις αστραφτερές διασημότητες της, κυκλοφόρησε το «Invivo X Unity», το πρώτο επίσημο Prosecco του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ξεκινά στο Τορίνο της Ιταλίας αυτή την εβδομάδα και μια εταιρεία ποτών έχει κάτι να γιορτάσει, πολύ πριν αρχίσουν να εμφανίζονται οι παρτιτούρες.

Η εταιρεία αναψυκτικών της Νέας Ζηλανδίας Invivo, κέρδισε το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται το πρώτο Επίσημο Prosecco του διαγωνισμού με τη νέα της σειρά κρασιών: Invivo X, Unity.

Με ένα Prosecco D.O.C και ένα Prosecco Rosé D.O.C, το fizz θα παρουσιαστεί στον Μεγάλο Τελικό της τηλεοπτικής εκδήλωσης, με τους διαγωνιζόμενους της Eurovision να προτείνουν τις προσπάθειές τους με το νέο sparkler.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Invivo, Tim Lightbourne, η συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες και ένα μέρος των εσόδων της Unity θα διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Και τα δύο μπουκάλια Prosecco φέρουν το λογότυπο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στον λαιμό τους και το όνομα της μάρκας εμπνεύστηκε από την ικανότητα της Eurovision να ενοποιεί τους διαγωνιζόμενους μέσω της διαφορετικότητας που παρουσιάζει.

«Παρακολουθήσαμε τους τελικούς της Eurovision πριν από μερικά χρόνια και εντυπωσιαστήκαμε από το πάθος και την αφοσίωση των θαυμαστών, καθώς και από όλη τη γοητεία και τη διαφορετικότητα από τους διαγωνιζόμενους των χωρών», δήλωσε ο Lightbourne. «Θα είμαστε επίσης στον φετινό τελικό στο Τορίνο, αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας ποτήρια Unity για VIP. Τι καλύτερη πλατφόρμα για να ξεκινήσει το Unity από τα εκατομμύρια θαυμαστές της Eurovision σε όλη την Ευρώπη;»

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι το μεγαλύτερο γεγονός ζωντανής μουσικής στον κόσμο και φέτος σηματοδοτεί τον 66ο διαγωνισμό του. Σαράντα χώρες αναμένεται να συμμετάσχουν και η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά σε περίπου 182 εκατομμύρια κοινό. Τα προηγούμενα χρόνια, οι σημαντικότερες εκδηλώσεις που συμμετείχαν ήταν οι ABBA, η Celine Dion, ο Julio Iglesias, η Bonnie Tyler και η Conchista Wurst από την Αυστρία.

Ο Martin Österdahl, εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision δήλωσε: «Δεν χρειαζόμασταν ποτέ περισσότερη Unity και τώρα τόσο οι θαυμαστές μας στην Ευρώπη όσο και οι διαγωνιζόμενοι στα παρασκήνια μπορούν να σηκώσουν ένα ποτήρι και να γιορτάσουν μια από τις πιο σημαντικές αξίες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision».

Γνωστή για τις συνεργασίες της με διάσημα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του Sex and The City, Sarah Jessica Parker, τα κρασιά Invivo ιδρύθηκαν το 2008 και τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα σε 16 χώρες.

Το Invivo X Unity είναι τώρα διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Conad North West στην Ιταλία.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με νέα εικόνα το ανανεωμένο Τhessaloniki Wine & Spirits Trophy πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 13 έως 15 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας 30 καταξιωμένους γευσιγνώστες από την Ελλάδα...

REPORTS

Με τον ευφάνταστο τίτλο «The Mantinians», τα οινοποιεία της Μαντινείας έρχονται να συστηθούν συλλογικά στο οινόφιλο και όχι μόνο κοινό. Πέντε δεκαετίες και πλέον...

REPORTS

Οι «ακραίες κλιματικές συνθήκες» πέρυσι επηρέασαν τους αμπελώνες παγκοσμίως, θέτοντας εντούτοις σε «ισορροπία» τον αμπελοοινικό τομέα που αντιμετωπίζει ζητήματα υπερπροσφοράς, όπως προκύπτει από την...

REPORTS

Η θεσµοθέτηση, έστω και µε καθυστέρηση, και στην Ελλάδα, προ τριετίας περίπου, του θεσµικού πλαισίου για την κλωνική επιλογή, δίνει τη δυνατότητα στους συντελεστές...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.