Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Robert Mondavi εγκαινιάζει χώρο φιλοξενίας στην Νάπα

Το οινοποιείο Robert Mondavi ανακοίνωσε τα σχέδιά του να ανοίξει ένα wine bar, ένα εστιατόριο και ένα χώρο γευσιγνωσίας με την ονομασία Arch & Tower στο κέντρο της Νάπα αυτό το καλοκαίρι.

Η «εμπειρία φιλοξενίας» θα βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο Borreo, το οποίο χτίστηκε το 1877 και παλαιότερα στεγαζόταν ο παραγωγός craft μπίρας Stone Brewing.

Το Arch & Tower θα προσφέρει «καθημερινές οινικές και γαστρονομικές εμπειρίες» στους επισκέπτες, μαζί με ειδικές εκδηλώσεις.

Ο Robert Mondavi, ο οποίος ανήκει στον κολοσσό ποτών Constellation Brands, ξεκινά μια μεγάλη ανακαίνιση του διάσημου οινοποιείου του στον αυτοκινητόδρομο 29.

Η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στον τομέα της φιλοξενίας και της εμπειρίας των επισκεπτών στο κέντρο της Νάπας όσο θα πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση.

Τελικά θα επιστρέψει στο οινοποιείο, αλλά η ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο, έτσι το οινοποιείο Robert Mondavi έχει μισθώσει το κτίριο Borreo για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Ο Philip Hansell, διευθυντής φιλοξενίας, δήλωσε: «Ο Robert Mondavi ήταν ένας τεράστιος υποστηρικτής του κέντρου της Νάπα και πιστεύω ότι θα ήταν ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε για να ανοίξουμε τις πόρτες μας εδώ.

«Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε κάτι απροσδόκητο, επομένως είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο Arch & Tower για μερικές πραγματικά καινοτόμες γαστρονομικές εμπειρίες σε συνδυασμό με τα κρασιά μας που βασίζονται στο terroir.»

Τα κυριότερα σημεία θα περιλαμβάνουν το The Legend Lunch, το οποίο συνδυάζει κρασιά με πιάτα που ήταν δημοφιλή όταν ο αείμνηστος Robert Mondavi ίδρυσε το ομώνυμο οινοποιείο του το 1966.

Οι πρόσθετοι συνδυασμοί φαγητού και κρασιού θα περιλαμβάνουν τα Napa Exploration, The Taste of To Kalon και Arch & Tower Après.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητό και κρασί σε ένα υπαίθριο lounge με θέα στο κέντρο της Νάπας.

Πίσω στο οινοποιείο, τα αρχιτεκτονικά γραφεία Aidlin Darling Design και Surfacedesign με έδρα το Bay Area συνεργάζονται με την ομάδα Robert Mondavi για να δημιουργήσουν τον προορισμό στην κοιλάδα της Νάπα.

Τέλος, οι ίδιοι σχεδιάζουν να «εικονίσουν» τη διάσημη αψίδα και τον πύργο του οινοποιείου, που προσδίδουν το όνομά τους στη νέα εμπειρία φιλοξενίας, ενώ παράλληλα αναμορφώνουν τους χώρους οινοποίησης της ιδιοκτησίας του Highway 29.

 

ΠΗΓΗ: decanter.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα,...

REPORTS

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει... και μπορεί ο πρωταγωνιστής της ημέρας να είναι ο οβελίας, παρόλα αυτά μία σειρά από συνταγές της μεσογειακής...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.