Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Οινοποιείο Blind Horse κυκλοφορεί το πρώτο του κρασί με σήμανση NFT

Το οινοποιείο Blind Horse Winery, σε συνεργασία με τη VaporFi, κυκλοφόρησε το πρώτο της κρασί με σήμα NFT ειδικά για συλλέκτες.

Η είδηση ​​της κυκλοφορίας, που αποκαλύφθηκε από τους ειδικούς του metaverse στο NFT Plazas, περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο το οινοποιείο με έδρα το Ουισκόνσιν δημιούργησε μια συλλεκτική έκδοση Cabernet Sauvignon 2019 με μια ετικέτα διακριτικού χωρίς μύκητες από τη συλλογή Bored Ape Yacht Club.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές του Forbes, η ετικέτα Bored Ape αποκτήθηκε από τη VaporFi το 2022 και δόθηκε αποκλειστικά στην Blind Horse Winery ειδικά για αυτήν την κυκλοφορία. Η κίνηση φέρεται να ακολουθεί μια συνεργασία μεταξύ του The Blind Horse Winery και της VaporFi, η οποία δημιουργήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο ως ένας τρόπος να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του κλάδου των κρυπτονομισμάτων και των παραδοσιακών επιχειρήσεων κρασιού.

Μιλώντας για τη μετακόμιση, ο κύριος οινοποιός της Blind Horse και γενικός διευθυντής στο οινοποιείο Tom Nye είπε: «Είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των  κρυπτονομισμάτων και του κρασιού και για μένα είναι το κεντρικό στοιχείο της συλλογής μου. Αν ασχολείστε με τα κρυπτονομίσματα, ξέρετε τη σημασία των Bored Apes και ότι πυροδότησε τη μη ανταλλάξιμη τρέλα με τα κουπόνια».

Ο Nye προειδοποίησε τους συλλέκτες: «Όταν κάτι τελειώσει, έχει τελειώσει», αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι το αντικείμενο πρέπει να χρησιμεύσει ως σημείο συζήτησης και να βοηθήσει στην προσέγγιση των ανθρώπων. Εξήγησε: «Το κρασί είναι πραγματικά όμορφο από μόνο του, αλλά αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι οτιδήποτε άλλο συνδυάζεται με αυτό, όπως το φαγητό, οι φίλοι και η οικογένεια».

Παράλληλα, το οινοποιείο έχει συστήσει την αγορά δύο φιαλών ένα για να το εκθέσετε και ένα άλλο για να το καταναλώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκάλυψε ότι το κρασί, το οποίο θα πωλείται στα 100 δολάρια ΗΠΑ, είναι αντιπροσωπευτικό του παραδοσιακού και ψηφιακού κόσμου και περιλαμβάνει ένα μείγμα από Cabernet Sauvignon, Malbec και Petit Verdot που έχει ωριμάσει για τρία χρόνια σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια.

Τέλος, το κρασί με σήμανση NFT θα περιοριστεί σε μόλις 200 μπουκάλια και πρόκειται να στοχεύσει σε λάτρεις του κρασιού και των κρυπτονομισμάτων που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι της ιστορίας.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη δηµιουργία Οµάδας Παραγωγών, η οποία θα έρθει να πλαισιώσει το νέο οινοποιείο που αυτή τη στιγµή κατασκευάζεται, σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι Άγγελος Ιατρίδης...

REPORTS

Τα ήδη γνωστά κρασιά νέας εσοδείας καθώς και μία νέα κυκλοφορία, ένα ροζέ από την ποικιλία Νεγκόσκα υπό το Μικρό Κτήμα Τίτου, παρουσίασε στο...

REPORTS

To είπαν «το υγρό χρυσάφι της Σάμου». Το έχουν τιμήσει πολλαπλά ως τον καλύτερο επιδόρπιο οίνο. Του έχουν αποδώσει εύσημα και το φέρνουν διαρκώς...

REPORTS

Με πρώτη ύλη από τον ορεινό αμπελώνα του Κατάφυτου η πειραματική οινοποίηση από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.