Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Κτήμα Αρβανιτίδη ανοίγει τις πόρτες του 28 & 29 Μαΐου για το οινόφιλο κοινό

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, το Κτήμα Αρβανιτίδη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και προσκαλεί το κοινό να ζήσει τη μεγάλη γιορτή του Οινοτουρισμού, τις Ανοιχτές Πόρτες,  στον Ασκό Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη χαρά το οινοποιείο θα υποδεχτεί τους επισκέπτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στους χώρους και θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις τρέχουσες αλλά και παλαιές σοδειές.

Φέτος, θα γίνονται ξεναγήσεις κάθε 30 λεπτά, από τις 10:00 έως τις 17:00,
ενώ παράλληλα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει δωρεάν διάφορα κρασιά.

Επίσης, προτείνονταο και δύο ιδιαίτερα ευχάριστα σεμινάρια γευστικής αρμονίας:

Σάββατο 28 Μαΐου, 12:00 «Αλλαντικά & κρασιά»
Θα συνδυαστούν εκλεκτά προϊόντα της Απόστολος Παπαδόπουλος meatcompany.gr με λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του κτήματος.

Κυριακή 29 Μαΐου (στις 12:00 και στις 14:00) «Τυριά & κρασιά»
Μαζί με την τυροκόμο Ελένη Προίκα θα συνδυαστούν τα κρασιά του κτήματος με επιλεγμένα τυριά Προίκα.

(Η συμμετοχή στα σεμινάρια γευστικής αρμονίας είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο info@arvanitidis-estate.gr)

Πως θα φτάσετε:
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στον Ασκό Θεσσαλονίκης, 40 μόλις λεπτά (50 χλμ.) από τη Θεσσαλονίκη.
Για να το επισκεφτείτε θα ακολουθήσετε την Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Καβάλα.
Θα αφήσετε την Εγνατία στην έξοδο προς Ασκό – Σοχό.
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στην είσοδο του Ασκού

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σε μια μοναδική σύμπραξη γεύσεων, αρωμάτων και πολιτισμού, η Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήμα Σεμέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εμβληματικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αγορά κρασιού έχει δει μια σημαντική αύξηση της δημοτικότητας των ροζέ κρασιών από την Προβηγκία της Γαλλίας. Δύο ονόματα...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.

REPORTS

Για 70 χρόνια, οι αμπελώνες στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία έχουν βιώσει μεγαλύτερες αυξήσεις θερμοκρασίας από άλλους αμπελώνες στο Βόρειο Ημισφαίριο.

REPORTS

Σε μια μοναδική σύμπραξη γεύσεων, αρωμάτων και πολιτισμού, η Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήμα Σεμέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εμβληματικό Μουσείο...