Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στις 21 Απριλίου η συνέλευση των μετόχων για το σχέδιο εξυγίανσης της Μπουτάρης

Σε έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για τις 21 Απριλίου, στις 10 π.μ,., στην έδρα της, στην Στενήμαχο Νάουσας καλεί η εισηγμένη Ι.Μπουτάρης και Υιός ΑΕ τους μετόχους της να εγκρίνουν το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας, μετά τη σχετική συμφωνία που επετεύχθη με την Premia Properties και την Ελληνικά Οινοποιεία η οποία είναι συμφερόντων της σουηδικής Sterner Stenhus.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι:

– Έγκριση της από 28.03.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού – συμφωνίας εξυγίανσης με μεταβίβαση επιχείρησης με πιστωτές αυτής.

– Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για την κατάθεση Αίτησης Άμεσης Επικύρωσης του συμφωνητικού στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας (Εκούσια Δικαιοδοσία)

– Έγκριση του περιεχομένου της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας.

– Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή όλων των συμβάσεων και τη διενέργεια όλων εν γένει των υλικών πράξεων και νομικών ενεργειών σε εκτέλεση της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας με την επωνυμία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.