Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Κατ’εξαίρεση έκπτωση φόρου 30% στα μέλη της Santo Wines

Ακόμη μια θετική εξέλιξη για τους αμπελουργούς και γενικότερα τους γεωργούς της Σαντορίνης , αποτελεί η επιτυχία της ένταξής τους στους δικαιούχους της φοροαπαλλαγής του νόμου 4935/2022.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντάς ήδη ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και πλέον με νομοθετική ρύθμιση οι αγρότες του νησιού μας, ως μέλη αναγκαστικού συνεταιρισμού, είναι δικαιούχοι της φοροαπαλλαγής κατά 30%, ακόμη κι αν δεν είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Yπουργό κ. Γεωργαντά για την θετική εξέλιξη, διαβεβαιώνοντας τους παραγωγούς – μέλη της ότι θα είναι σταθερά δίπλα τους, στηρίζοντας σθεναρά την επαγγελματική αναβάθμιση και το εισόδημά τους.

 

ΠΗΓΗ: ΚΕΟΣΟΕ

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.