Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Vinexposium μετακομίζει την έκθεση της στο Shenzhen

Ο διοργανωτής της εμπορικής έκθεσης Vinexposium ακύρωσε το σετ της έκθεσης στο Hong Kong για τον Μάιο του 2022 για να επικεντρωθεί στην εκδήλωσή του στην Κίνα, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Shenzhen.

Σε μια ρήξη με το παρελθόν, η Vinexposium αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη Vinexpo Hong Kong, η οποία αναβλήθηκε πολλές φορές από το 2020 λόγω της πανδημίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022.

Ο διοργανωτής Vinexposium θα επικεντρωθεί στη Vinexpo China, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Shenzhen από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Η Vinexposium είπε ότι επέλεξε στρατηγικά το Shenzhen λόγω του ρόλου της ως μιας από τις κεντρικές πόλεις στην περιοχή του Greater Bay Area του Guangdong-Hong Kong-Macao, μια βασική οικονομική περιοχή για τη νότια Κίνα.

Η Vinexpo China θα μοιραστεί την τοποθεσία της με την έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL China, η οποία έχει ήδη παρουσία στη Σαγκάη.

Η Vinexpo China θα φιλοξενήσει επίσης μια πρόσθετη κοινή εκδήλωση με τη SIAL το επόμενο έτος στη Σαγκάη, η οποία θα επικεντρωθεί στις καταναλωτικές περιοχές στη βόρεια Κίνα.

Σύμφωνα με τον CEO της Vinexposium, Rodolphe Lameyse, «η συνέργεια μεταξύ Vinexposium και SIAL δοκιμάστηκε και δοκιμάστηκε πέρυσι στο Vinexpo India στο Νέο Δελχί», η πρώτη έκθεση του διοργανωτή στην Ινδία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.

«Η συμμαχία μας λειτουργεί εξαιρετικά καλά στη Νοτιοανατολική Ασία λόγω της ποιοτικής συμμετοχής που καλύπτει τα συμπληρωματικά τμήματα που είναι τα κρασιά, τα οινοπνευματώδη ποτά και τα προϊόντα διατροφής. Αυτό προσφέρει γνήσια οφέλη για τους πελάτες μας που αναλαμβάνουμε να συναντήσουμε νέους αγοραστές σε ελκυστικές αναπτυσσόμενες αγορές», πρόσθεσε.

Η Vinexpo India εγκαινιάζει μια δεύτερη εκδήλωση, η οποία θα συνεγκατασταθεί με τη SIAL India στη Βομβάη από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2022. Σύμφωνα με τον διοργανωτή, η Βομβάη είναι μια πόλη-κλειδί στη δυτική ακτή της χώρας, ενεργώντας ως οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας και σημαντικό λιμάνι εισόδου για το διεθνές εμπόριο.

Η Vinexpo India θα στοχεύσει στη συνέχεια στην αγορά της βόρειας Ινδίας με τη 2η έκθεσή της στο Νέο Δελχί από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στρογγυλεύοντας έτσι μια πολύ διεθνή χρονιά.

Η Vinexposium επιβεβαίωσε ότι το Wine Paris και το Vinexpo Paris θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Μετά την έκθεση στο Παρίσι, οι εναρκτήριες εκθέσεις Vinexpo America και Drinks America έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη στις 9-10 Μαρτίου.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν...

REPORTS

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην Εθνική Δράση «Ανοικτές Πόρτες» στα Οινοποιεία της Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα το...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στις 20.00 στο The Met Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα γίνουν δοκιμές οίνων στα τύφλα.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...